Index Vakbarát Hírportál

Reptéri ellenőrzés miatt gőzölt be Diana Ross

2019.05.06. 16:26

"Sértve érzem magam. Még mindig érzem a kezeit a lábaim között" – fakadt ki vasárnap több Twitter-bejegyzésben Diana Ross egy reptéri motozás után.

Az énekesnő egy szombati koncertje miatt érkezett New Orleansba, ahol állítása szerint remekül bántak vele, ám a Louis Armstrongról elnevezett repülőtéren kellemetlen tapasztalatokat szerzett. Mint írta, a biztonsági ellenőrzés annyira felkavarta, hogy sírni szeretett volna.

Az ellenőrzést végző Transportation Security Administration erre közölte: a biztonsági kamerák felvételei alapján női kollégájuk az előírtaknak megfelelően járt el, mindenesetre nyomozást indítottak az ügyben. Később Ross már arról posztolt, hogy jobban érzi magát, és hogy hálás, amiért ilyen repterek működnek az Egyesült Államokban.

A 75 éves Diana Rossnak nem ez az első reptéri botránya: 1999-ben a londoni Heathrow repülőtéren tartóztatták le, miután rámarkolt a biztonsági ellenőrzést végző nő mellére, majd a mozdulatot azzal indokolta, hogy a nő is megfogta az ő mellét. Az énekesnőt nem sokkal később szabadon engedték.

(via Guardian)

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok