Index Vakbarát Hírportál

Büdös arab cigány migránsnak nevezték a sztár-dj-t, a magyar zenész szerint a haverok voltak

2019.07.09. 12:06

Miután lemondta fellépését a Balaton Soundon, egy magyar zenész, Lotfi Begi viccből magyarul kommentelt egyet DJ Snake Instagramján. Aztán a dj jelezte: Lotfi Begi telefonjáról egy olyan üzenet érkezett hozzá, amelyben az algériai származású francia DJ-t büdös arab cigány migránsnak nevezik (ezúttal már angolul). Lotfi Begi a Facebookon közölte: azóta pokollá vált az élete, pedig csak a részeg haverjai poénjáról van szó.

Drága testvérem, talán a Balaton Soundot se kellene kihagynod! Gyönyörű a BALATON, a magyar lányokról nem is beszélve, és ugye a gulyás levest is ki kellene próbálnod!

Ezt kommentelte egy magyar zenész, Lotfi Begi a több egymilliárdos Youtube-megtekintés fölötti dalt szerző DJ Snake Instagram-oldalán, miután a sztár lemondta a fellépését a Balaton Soundon. Ezzel még nem is lett volna semmi baj, pláne, mivel magyar nyelvű kommentről volt szó, de DJ Snake másnap reggel közzétett egy durva, nagyon rossz angolsággal megfogalmazott üzenetet 24 óra után eltűnő Insta-sztoriban, amelyet állítólag Lotfi Begitől kapott:

Mekkora hazug vagy, lemondtad a Balaton Sound-koncertedet egy kibaszott nevetséges kifogással! Kibasztál az itteni rajongóiddal... Tényleg tehetséges ember vagy, de úgy tűnik, a pénz és a hírnév szétbaszta az agyadat! (...) Csak egy büdös cigány migráns arab vagy a rohadt Algériából! Ott is kéne maradnod...

DJ Snake a képen megjelölte Lotfi Begit egy adag hányós szmájli mellett, és felszólította a „hadseregét”, hogy tegyék tönkre a magyar zenész oldalát. Amivel az egyébként iráni származású és az Indexnek adott interjújában a learabozást magának kikérő Lotfi Begi szerint sikerrel is járt: a zenész oldalát elárasztották a gyűlölködő kommentek.

„Ma reggel úgy ébredtem, hogy rám szakadt egy óriási lavina, és egy olyan gyűlölethullám, amilyet még nem tapasztaltam” – írta a zenész kedden a Facebookon. Közölte: egy nagyobb társasággal van éppen a Balatonon, ő pedig elöl hagyta a telefonját a közös piálás után, a többi meg már ennek a folyománya.

„Egy ilyen társaságban mindig van egy olyan ember, aki azt gondolja, hogy jó ötlet (főleg néhány pohár ital után) megviccelni a másikat a telefonjával. Ugyanis elkövettem azt a hibát, hogy kint hagytam a telefont náluk, mert arról hallgattuk a zenét, én meg elmentem lefeküdni. Sajnos ennek az lett a következménye, hogy küldtek egy üzenetet Dj Snake-nek, ami nagyon bántó és durva volt! Konkrétan lemigránsozták, ami az én számból azért is teljesen abszurd, mert hogy én is bevándorló családban nőttem fel" – írta, hozzátéve, DJ Snake az egyik kedvenc producere, akinek nagyon szereti a dalait, és ami történt, nem összeegyeztethető az értékrendjével.

Lotfi Begi azt is közölte, felvette a kapcsolatot DJ Snake menedzsmentjével, hogy tisztázzák a dolgot.

Ne maradjon le semmiről!Rovatok