Index Vakbarát Hírportál

Dühös rajongók törtek-zúztak a Slipknot színpadán Mexikóban

2019.12.02. 08:37

Szombaton elmaradt Mexikóvárosban a Slipknot és az Evanescence fellépése a Knotfest nevű rendezvényen, mire a dühös rajongók gyújtogatásba kezdtek a helyszínen. A CoS azt írja, hogy a közönség felgyújtotta az Evanescence dobfelszerelését és törtek-zúztak a színpadon.

A balhét az váltotta ki, hogy a Behemoth zenekar koncertjén az emberek áttörték a kordont, és mivel a szervezők nem tudták helyrehozni a korábbi állapotokat, biztonsági okokból lefújták a két zenekar koncertjét.

A rajongók ezt annyira nehezen viselték, hogy felmásztak a színpadra, ahol már fel volt állítva a két együttes felszerelése. Több ezer ember közül páran fogták magukat, és gyújtogatni kezdtek a színpadon, köztük az Evanescence dobszerkóját is megsemmisítették.

Az Evanescence később Facebookon reagált az ügyre, ahol azt írják, hogy annak ellenére, hogy a rajongók szétrombolták a felszerelésüket és hangszereiket, nem érzik úgy, hogy ez a balhé jellemezné a mexikói rajongótáborukat. Azt is ígérik, hogy a történtek ellenére még visszatérnek Mexikóba.

Nem járt jól a Slipknot sem, akik a hírek szerint másnap a szomszédos ForceFest-en pótolták volna az elmaradt koncertet, de kiderült, hogy a felszerelésük egy része annyira megsérült, hogy nem tudnak rendesen fellépni.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok