Index Vakbarát Hírportál

Mariah Carey az első, aki négy különböző évtizedben állt a Billboard csúcsán

2020.01.02. 14:02 Módosítva: 2020.01.02. 16:16

Mariah Carey főleg az All I Want For Christmas Is You című dalának köszönhetően az első előadó lett, aki négy különböző évtizedben is a Billboard toplista csúcsára került. A dal, amelynek sikerén sokat dobott, hogy az Igazából szerelem című karácsonykor játszódó film betétdala lett, még idén január első hetében is a Billboard 100-as toplistájának csúcsán áll az eladások, a rádiós és streaming sugárzások alapján, írja az MTI.

A számot 1994-ben játszották először, de 2003-ban, az Igazából szerelem című film megjelenésével újra felfedezte magának a közönség. A toplista csúcsára újra 2019 végén jutott fel, annak köszönhetően, hogy változtak a Billboard toplistás számainak szabályai. Carey új zenés videót is készített a számhoz, ami december végén került fel a YouTube-ra, és jelenleg közel 32 millió megtekintésnél jár.

A Billboard szerint a karácsonyi dal Carey 19. toplista csúcsára jutott száma, ennél többet csak a Beatles ért el, nekik 20 számuk ért fel idáig. 

Az énekesnő Twitter-üzenetben ünnepelte a négy évtizedes eredményt. „Igen, megcsináltuk” – írta pezsgős és bulizós emodzsik kíséretében. „De mi egy évtized? Az idő nem olyasmi, amit elfogadok” – tette hozzá. 

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok