Index Vakbarát Hírportál

Az EFOTT egymillió forinttal támogatja kórházak járványügyi erőfeszítéseit

2020.03.18. 13:00

Eredeti terveik szerint március végére az összes EFOTT-fellépőt bejelentették volna, írják a szervezők mai levelükben, de az ismert körülmények miatt ezzel még várniuk kell. Folyamatosan nyomon követik a híreket és figyelik a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket, mert sajnos jelen helyzetben nem sokkal többet tehetnek. A fesztivált július 15-20 között rendezik meg a Velencei-tó partján, már ha minden igaz, ugye. Ez itt a tavalyi buli aftermovie-ja:

A fesztivál szervezői egyébként már bő egy hete átálltak az otthoni munkavégzésre. Emellett mindenképpen segíteni szerettek volna azoknak, akik éjt nappallá téve dolgoznak a kórházakban, így az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos konferenciájának nevében felajánlottak

1.000.000 forintot

a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

A kórházzal és az alapítványával egyeztetve, a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják. Sőt, a fesztiválozókat közösségi oldalaikon buzdítják további adományozásra.

Soha nem látott fejlesztések, vagy hatalomátvétel?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!



Rovatok