Index Vakbarát Hírportál

Live Nation: 2021-re gőzerővel térnek vissza a koncertek

2020.05.11. 09:54

Egy befektetői találkozón azt nyilatkozta Michael Rapino, a Live Nation vezérigazgatója, hogy 2021-re teljes erőbedobással térnek vissza az élőzenei piacra. A Live Nation a világ legnagyobb koncertszervező cége, Magyarországon szinte minden nagyobb külföldi sztár arénás koncertjét ők szervezik.

Rapino az NME szerint azt elmondta, készen állnak, hogy csökkentett létszámú közönségnek tartsanak koncerteket, illetve akár közönség nélküli, streamelt vagy autós koncerteket is kipróbálják, ha nincs más megoldás. Rapino arra számít, hogy ha nem lesz a járványnak erős második hulláma, akkor 2021 harmadik és negyedik negyedévére minden visszatérhet a régi kerékvágásba.

A Live Nation az iparág legfontosabb szereplője, ezért is érdemes figyelni, milyen megoldásokban gondolkoznak a jövőben. Sok helyen valós megoldásként tekintenek az autós mozik mintájára működő koncertekre, és ha átmenetileg ebben lát pénzt a Live Nation, elképzelhető, hogy a következő hónapokban világszerte egyre több ilyen esemény lesz. Németországban, Svédországban és Dániában mind népszerűbbek az ilyen típusú koncertek és bulik.



Rovatok