Index Vakbarát Hírportál

Azahriah olyat tett, amire senki nem számított

2024.02.14. 06:17

A lefekvés előtti kötelező YouTube-kör nem várt fordulatot vett, ugyanis ismerős név – ugyanakkor váratlan dal – tűnt fel az ajánlott videók között. Azahriah este tíz óra előtt rukkolt elő egy új számmal: a mariana.árok című szerzeményt azonnal felkapta a platform, és persze a rajongók is. 

Azahriah nem hazudtolta meg önmagát, ismét egy vegyesfelvágottat tálalt az újdonságokra mindig éhes hallgatóságnak. A fele angol, fele magyar dalhoz egy meglepően látványos, a megszokott, realisztikusabb vizuális stílusától elrugaszkodó klip készült.

Emil Goodman videója kicsit retró, kicsit Wes Anderson-hatású, kicsit a Fritz Lang-féle Metropolist idéző és nagyon animációs rövidfilmszerű alkotás. Goodman készítette egyébként az előadó téveszmék, valamint kaotikus egy ház! című dalainak klipjét is.

Szokásos színvonal

A szerelmi csalódás témakörét megéneklő nóta a megszokott hangi, dallam- és szöveges motívumokkal dolgozik,

vérbeli Azahriah-szerzemény, a rajongók pedig máris imádják.

A kommentszekciót elöntötték a csodálkozó, örömujjongó üzenetek. Bár sokan várták a dalt, legalább ennyien meg is lepődtek, amikor megjelent az értesítés a videóról.

Azahriah, a mai fiatalság képviselője, akit mi emeltünk fel, és a csúcson van

– írta az egyik rajongó, míg egy másik hozzászólás szerint Azahriah ismét megmozgatta az egész országot. Többen a Camouflage című, angol nyelvű albumának hangzásvilágát vélték felfedezni a mariana.árokban.

Annyira gyönyörű és részletes ez a dal, annyi minden van benne, hogy napokig kell nézegetnem, hogy mindent megértsek

– méltatta a számot egy kommentelő.

Azahriah a videóklippel valószínűleg új, készülő albumát is beharangozta, ugyanis a kisfilm végén hatalmas betűkkel virít a képernyőn, hogy Skatulya I, 2024.

Az előadó szokatlanul aktív az elmúlt időszakban, nemrég bejelentette idei koncertjeit, és már gőzerővel készül a májusi tripla Puskás-koncertre. Sőt a közéletben is feltűnik, 2024. február 16-án, pénteken a Hősök terére összehívott tüntetésen szólal fel.Rovatok