Index Vakbarát Hírportál

Duplázik az Iron Maiden Budapesten

2024.09.25. 12:54
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az Iron Maiden egy második koncertet is meghirdetett Budapesten, így az eredetileg bejelentett 2025. május 27-i, turnéindító koncert mellett 2025. május 28-án is láthatjuk a Budapest Arénában a világhírű zenekar jubileumi koncertjét.

Az 1975-ben alakult rockzenekar Budapesten, jövő tavasszal indítja születésnapi turnéját, amelyet augusztusban zár le Varsóban. Mint azt korábban megírtuk, a születésnapi koncertsorozat május 27-én, Budapesten indul. A Run for your Lives turné első állomása fővárosunk, amit még 27 további stadionfellépés, arénashow és fesztivál követ szerte Európában.

Az iron maiden most jelentette be, hogy 2025. május 28-án egy második koncerten is fellépnek Budapesten.

Az énekes Bruce Dickinson azt mondta: 2025 különleges év lesz a bandának, ezért a rajongóknak életre szóló élményt akarnak nyújtani.

Az Iron Maiden menedzsere, Rod Smallwood elmondta, már mögöttük van 100 millió eladott album és 2500 show 64 országban, de most az összes album dalai – a legismertebbektől a kevésbé játszottakig – felcsendülnek a koncerteken látványos show-elemek közepette.

A turné első felében vendégfellépő az amerikai Halestrom rockzenekar lesz. Budapest után Prágába mennek, majd végiglátogatják a skandináv országokat, és folytatják Közép- és Dél-Európában. A turné utolsó állomása Varsóban lesz, augusztus 2-án.

A budapesti koncertre szeptember 26-án 10 órától kezdődik a jegyvásárlás a livenation.hu oldalon. Az Iron Maiden Fan Club-tagoknak azonban most is van elővásárlási lehetőségük szeptember 24-én 10 órától, és a Live Nation regisztrált tagjainak szeptember 25-én 10 órától szintén lehetőségük lesz vásárolni.



Rovatok