Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A közös fotók is eltűntek az Instagramról.

    Szőke Zsuzsi néhány hónapja posztolt először kedvesével, majd egyik pillanatról a másikra eltűntek a közös képeik az Instagram-oldaláról. A Dancing with the Stars táncosnője jelenleg épp a horvát tengerparton nyaral, de a megosztott fotóin már nem szerepel párja, Ádám. A Bors megkeresésére a szőkeség elmondta, hogy valóban külön utakon folytatják tovább az életüket.

    Igen, körülbelül egy hónapja szakítottunk, ezért nincs kint közös képünk. Nyilván nyaralni sem jöttünk már együtt, ez nem titok. Egy hónapja volt egy törés, ami miatt úgy döntöttem, hogy nem szeretném tovább folytatni ezt a kapcsolatot. Ami volt, az szép volt, de helyesebbnek láttam, hogy különváljanak az útjaink.

    – fogalmazott a lapnak a táncosnő, majd hozzátette:

    Részemről békében váltunk el, hogy ő hogy dolgozza fel, azzal nem tudok mit kezdeni, és ennél többet nem is szeretnék mondani a dologról. Jól vagyok most, felszabadultam, és magamra koncentrálok. Rengeteget dolgozom, tanítok, sok fellépésünk van, és próbálom jól érezni magam a nyáron, ami eddig szerencsére sikerült is” – zárta le részéről a témát.

  • Tavaly októberben erősítette meg a hírt L.L. Junior, miszerint sikeresen megállapodtak minden korábbi, indulatot keltő kérdésben exfeleségével, Körtvélyessy Kingával, és válásuk ezzel véglegesnek mondható. A feleknek végül a hároméves kislányuk és közös vagyonuk kérdésében is sikerült megállapodniuk. 

    Junior korábbi párja, Hopp Csilla is kiállt mellette a nehéz időszakban, és azt is hangsúlyozta, hogy a rapper nagyszerű édesapja közös gyereküknek, Lacikának. Bár az egykori szerelmesek már évek óta nincsenek együtt, továbbra is remek kapcsolatot ápolnak. Most a zenész közösségi oldalán köszöntötte fel kisfia édesanyját.

    Isten éltesse két fiam anyukáját erőben egészségben, Csilla, légy nagyon-nagyon boldog! Bár az életünk külön úton halad tovább, mégis nagyon fontos vagy nekem, nekünk. Vigyázz magadra, és érezd magad nagyon jól! Ui : finoman a piával, haver

    – írta a közös családi fotójuk mellé a rapper.

  • Az Omega Meckyjének gyermeke egyelőre sejtelmesen nyilatkozott románcáról.

    Kóbor Léna pénteken az RTL Reggeli vendége volt, ahol a műsorvezetőknek, Peller Mariann-nak és Papp Gergőnek elárulta, hogy nemrég Máltán kapcsolódott ki a családjával. Elsősorban a nővérét látogatta meg, ám egyik barátnője is vele tartott, így napközben vele fedezte fel a környéket. A 17 éves lány az adásban elmondta: amikor meghívták a műsorba, nagyon örült, hiszen van valami, amit már nagyon el szeretett volna mondani.

    Egy nagyon jó barátommal, Hadas Alfréddal elkezdtünk dalokat írni. Egy-két dalunk majdnem kész van, még egy-két simítást kell elvégezni

    – újságolta el a sztárcsemete, aki az X-Faktor és a Sztárban sztár leszek! rapperével pop, hiphop és R’n’B műfajban alkot. 

    Kóbor Lénára a szerelem is rátalált, erről szemérmesen annyit osztott meg, hogy a szülinapján ismerte meg a fiút, akit anyukája is nagyon kedvel.

    Témában most először a szerelemről írtam, ugyanis képzeljétek el, hogy nemrég rám talált a szerelem. Még titok. Nem Alfrédról van szó. […] Nagyon vicces, mert a születésnapomon ismertem meg egy szórakozóhelyen. Egyáltalán nem úgy indult, hogy ebből lesz kapcsolat, hanem utána felhívott, beszélgettünk, és alakult minden. Anyukám nagyon kedveli

    – szögezte le a tinédzser, aki áprilisban lett 17 éves, bár akkor még úgy nyilatkozott, hogy a bulikban ugyan próbálkoznak nála fiúk, de még nem találta meg az igazit.

  • Egy kívánsága van csak a fitneszgurunak.

    Egy szerelmi vallomással is felér az a bejegyzés, amelyben Schobert Norbert üzent a feleségének, Rubint Rékának a Facebookon. Az üzletember a neje születésnapjáról emlékezett meg, a fitneszlady ugyanis ma, azaz június 28-án lett 46 éves.

    Isten éltessen, Életem Szerelme, a legszebb 23 évem középpontja! 46 éves lettél, de én most sem látlak többnek 30-nál! Azt kívánom Neked tiszta szívből, hogy most kezdődjön a B oldal, és neveljük fel az unokákat, és a mennyből azt is látni akarom, ahogy dédiként pelenkázol! Én soha nem hagylak el! Ha elhagysz, mondd meg, hova mész, és követlek

    – jelentette ki Schobert Norbert, aki pár sosem látott felvételt is megosztott családjukról.

Rovatok