Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mint megírtuk, az Újpest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Győrrel a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A találkozó egyik érdekessége, hogy sérülés miatt mérkőzés közben játékvezetőt kellett cserélni. De volt más is, ahogyan ezt a M4 Sporti TikTok-összeállítása jól összefoglalta:

    A 77. percben izomhúzódás miatt lejött a pályáról a játékvezető Csonka Bence, a helyét Káprály Mihály vette át. Pedig volt olyan pillanat, amikor ő tűnt a legfittebbnek a pályán, olyan sokan feküdtek a füvön. Sok volt a játékmegszakítás a szabálytalanságok és sérülések miatt, így tíz perc hosszabbítás után ért véget a show-elemekkel tarkított mérkőzés, de a hosszú ráadásban sem esett gól. 

  • Már-már a Mónika show-ra emlékeztet ez a hatalmas dráma.

    Az Ázsia Expressz című kalandreality után péntek este adásba került annak Kibeszélő műsora is, melyben felszínre került a Béres Anett és Sáfrány Emese, valamint Zsigmond Angi és Mészáros Bende között dúló feszültség. Zsigmond Angi például egy ponton annyira felkapta a vizet, hogy kiviharzott a stúdióból. A volt villalakó ugyanis nem titkolta, mennyire haragszik a fiatalokra: döbbenten nézte vissza otthon, hogyan beszéltek róluk a szerelmesek a műsor ideje alatt.

    Úgy érzem magam sokszor, ahogy nézem, mintha az oviban lennék, és csúfolni akarnának minket a gyerekek. Bántani akarnak a külsőmmel, a külsőnkkel, a korommal. 42 éves vagyok, szerintem ez nincs közel az 50-hez. Az ő anyukája is 42 éves, gondolom akkor őt is cukkolja a korával. Az, hogy az életem legnagyobb kudarca számomra, hogy nekem nem lett családom, nem gondolom, hogy ennek bármi köze van az Ázsia Expresszben való részvételemhez vagy ehhez a játékhoz

    – jelentette ki Béres, hozzátéve, azt sem érti, hogy Zsigmond miért mondta neki, hogy "ki van fordulva a szája", miközben az influenszernek vannak feltöltve az ajkai.

    Zsigmond ezt nem bírta tovább hallgatni, ezért úgy döntött, kisétál a stúdióból. Közben Béres tovább mondta:

    Ne viccelj már, most néztem a tévében, hogy miket beszéltek rólunk. Ne viccelj már, Angi! Ne hazudjatok már, könyörgöm! Orvosi eset vagy!

    A fiatal influenszer végül Sáfrány Emese kérésére ült vissza a helyére, akkor pedig már Till Attila is megpróbálta kibékíteni az egykori valóságshow-szereplővel, míg Ördög Nóra alig jutott szóhoz. A vitának Béres vetett véget azzal, hogy felállt, hogy bocsánatot kérjen, mire Mészáros Bende mélyen a szemébe nézve ugyanazt tette.

    Ez most a tévének szól, vagy nekem szól?

    – kérdezett rá a biztonság kedvéért a szőkeség, hozzátéve, ő bosszúálló-típus, ezért ha megbántják, mindig visszaadja.

    Zsigmondnak és Béresnek végül sikerült megbékélnie, s egy öleléssel egybekötve kértek bocsánatot egymástól. Viccesen meg is beszélték, hogy már csak a tiltást kell levenniük az Instagramról...  

  • Egy fiatal menyasszony a napokban arról posztolt videót a TikTok-oldalára, hogy nem tudja mitévő legyen, hiszen nagyon elbaltázta az otthoni hajszárítást: az új fésűje menthetetlenül a hajába gabalyodott. A 27 éves Kelly Stone a frufruját szerette volna beszárítani egy reklámot tartalmazó videóhoz, ám a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan ő azt elképzelte.

    A tartalomgyártó a végén kisírt szemekkel rögzítette a videóját, ugyanis annyira kétségbeesett, hogy tövig le kell vágnia a fésűbe ragadt szőke tincseit, hogy úgy érezte, jobb, ha előbb tanácsot kér az interneten, mielőtt dühében ollót ragad.

    Nem túlzás azt állítani, hogy a TikTok népe egy emberként aggódott, vajon a Los Angeles-i nő meg tudja-e menteni tincseit. Mint kiderült, a fésű öt órán át volt a nő hajában, aki azért is pánikolt be annyira, mert már eltervezte, milyen frizurát csináltat magának közelgő esküvőjére. Az pedig, hogy rövid, vagy akár fokozatosra vágott tincsekkel álljon oltár elé, ezek szerint szóba sem jöhetett.

    Stone-t végül a vőlegénye, Adam mentette meg a rövid frizurától. 

    Ez a fésű konkrétan órák óta bele van ragadva a hajamba. Ahogy látjátok, már megpróbáltam kiszedni, de nem sikerül. Nagyon megvisel ez most, mert jövőre férjhez megyek, és másra sem tudok gondolni, csak arra, hogy le kell vágnom a hajamat. Pedig annyira örültem annak, hogy hosszú és szép. Már azt is elterveztem, milyen lesz az esküvőn, de most már ez felejtős. Mindenképpen ki kell vágnom ezt a gubancot

    – magyarázta könnyeivel küszködve Stone, aki egy másik videóban arról is beszámolt, hogyan sikerült orvosolni a helyzetet.

  • Drámai hajsza után kiderült, melyik páros nem küzdhet tovább a kalandreality 15 milliós fődíjáért.

    A péntek esti adásban újabb páros esett ki az Ázsia Expresszből, melynek egyúttal Fülöp-szigeteki etapja is véget ért, a játék hétfőtől Tajvanon folytatódik tovább.

    Mint ismert, hajszázni ezúttal Mikes Annának és Krausz Gábornak, Dárdai Blankának és L.L. Juniornak, valamint Stohl András és Till Attila párosának kellett mennie. Érdekesség, hogy a műsorvezető-páros számára ez volt az első alkalom, hogy hajszán mérettették meg magukat, így feszült pillanatokból és kapkodásból sem volt hiány.

    A rendkívül összetett küldetések teljesítése után végül Mikes Anna és Krausz Gábor ért célba elsőként, akiket L.L. Junior és Dárdai Blanka követett. Utolsókként Stohl András és Till Attila értek be, ráadásul nevetve: azzal viccelődtek, remélik, lesz még egy feladat, amit teljesíthetnek. Kiesésük miatt nem keseredtek el, de Tilla azért elejtett pár könnycseppet, s a búcsút Ördög Nóra sem bírta ki könnyek nélkül.

    „Pont ez fog hiányozni, amit most hallunk tőletek. Az, hogy még most is tudtok röhögni egy kicsit, pedig nyilván el vagytok fáradva, nyilván nagyon bosszantott titeket ez az utolsó szakasz. De még így is tudtatok úgy hozzáállni ehhez a versenyhez, hogy mindannyiunknak mosolyra húzódott a szája. Hiányozni fogtok ebből a csapatból, az a kémia, amit hoztok...”– fogalmazott a műsorvezetőnő, majd Stohl elmondta, új dolgokra tanította meg őt az Ázsia Expressz.

    Furcsa verseny ez, mert semmi sem egyértelmű. Talán éppen az fog a legjobban hiányozni, hogy itt nincsen olyan, hogy fekete, vagy fehér. Én itt megtanultam elengedni... Én egy nagy versenyző vagyok. Egy ilyen nagy, Anna, Jolly, vagy Barbi-féle, aki nem akar és nem is tud veszíteni. És most ötvenhét évesen ezt valahogy megtanultam a barátom mellett, hogy el lehet engedni. Igyunk egy kávét...!

    – idézte Tilla szállóigévé vált mondatát.

    Stohl András és Tilla kiesésével még öt páros maradt játékban, amelynek utolsó két szakasza Tajvanon folytatódik tovább.

Rovatok