Emberek, meggyalázták a sört és mi nem tettünk ellene semmit!
A világon elburjánzott a kézművessör-kultusz. Amivel önmagában semmi baj nincs, még úgysem, hogy ezek 70 százaléka ihatatlan lötty, amit az olcsóbb tucatsörök is kenterbe vernek, amiket a szaknyelv kényszeralkoholként ismer. A maradék 30 százalékon durván fele-fele arányban osztoznak a tök jó, prémium főzetek és a „raktunk be valami olyan alapanyagot, amit soha nem raknál sörbe” iskola követői. Ez utóbbi a legveszélyesebb tábor, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a köldökszöszből készült sör. Leírom még egyszer: K.Ö.L.D.Ö.K.S.Z.Ö.S.Z.S.Ö.R.
Igen, abból az undorító szöszcsomóból főztek most sört, ami az emberi test ánusz utáni legmocskosabb részén gyűlik össze. A teljesen abszurd ötlet egy kis ausztrál főzdének, a 7 Centnek jutott eszébe.
Az egész agybajt pedig a fenti, rém gusztustalan videóval promózzák. Ebből kiderül, hogy eleve rém borzalmasan néz ki a sör a kezdeti fázisában. Nem írnám le részletesen, hogy a napi rutin reggeli kávé utáni részének melyik fázisában lehet hasonló állagú és kinézetű dologgal találkozni, de maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül használnak a jobb helyeken fedett rézkádakat. Az pedig, hogy az egész alatt az Ave Maria szól, kimaxolja a blaszfémiát mind spirituálisan, mind sör-ügyileg.