Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 40 évvel fiatalabb párja után az énekesnő is szőkére váltott.

  Teljesen új külsejével hívta fel magára a figyelmet a párizsi divathéten Cher. A 77 éves énekesnőt a 40 évvel fiatalabb barátja, Alexander Edwards kísérte el a divateseményre, akivel egyre inkább elkezdtek hasonlítani egymásra – legalábbis ami a frizurájukat illeti. Nem véletlenül van ez: évtizedek óta létezik egy elmélet arról, hogy a hosszú távú kapcsolatokban élő emberek idővel elkezdenek egyre jobban hasonlítani egymásra. Ezt egyesek szerint Brad Pitt is alá tudja támasztani; ide kattintva, megtudhatja, miért.

  AStrong Enoughcímű dal előadója egy exkluzív koktélpartira is hivatalos volt párjával Párizsban, szőke frizurája miatt azonban sokan alig ismertek rá. 

  A Mirror kiemeli: az énekesnő régóta ismert parókák iránti imádatáról, s minden bizonnyal most is csak azt viselt.

 • Nyolc hónapjába telt, mire kötődni kezdett gyermekéhez.

  Noha mostanra messziről lerí Bradley Cooperről, hogy a lánya a szeme fénye, az apai kötődés nem tört elő egyből a színészből. A Csillag születik és a Csúcshatás című filmek szereplője legalábbis azt mondja, hogy 2017 márciusában, amikor kislánya, Lea De Seine a világra jött, nem értette azokat a szülőket, akik kijelentik, hogy gondolkodás nélkül az életüket adnák a gyerekükért.

  Nem kötődött egyből Irina Shaykkal közös gyermekéhez: elmondása szerint 8 hónapba telt, mire megszerette őt.

  Lea életének első hónapjaiban nem értettem, miért mondják más szülők, hogy gondolkodás nélkül meghalnának a gyerekeikért. Az első nyolc hónapban... hát nem is tudom, hogy szerettem-e igazán a lányomat. Látni, ahogy ez a kis lény fejlődik, egy mély és király dolog, mindez teljesen lenyűgözött. Szerettem gondoskodni róla, de tényleg meg is haltam volna érte, ha valaki ránk tört volna egy pisztollyal? Az első hónapokban nem voltam ebben biztos. Aztán hirtelen ráébredtem, hogy ez nem is kérdés

  – magyarázta az Armchair Expert című podcastban a 49 éves színész, aki ma már úgy látja, az apaság megmentette az életét. Bár Lea anyjával, Irina Shaykkal már nem alkotnak egy párt – a színész most Gigi Hadiddal jár –, a kislányt nagy egyetértésben nevelik. 

  (via PageSix)

 • Örökbefogadott lányát nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak.

  Egy szívhez szóló anya-lánya pillanatról osztott meg fotót a közösségi oldalán Miklósa Erika, akit a minap gyermeke elkísért az egyik előadására az Operaházba. AThe Voicecoacha örökbefogadott lányát, Bíborkát, azaz Bibit nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak, de most kivételt tett annak érdekében, hogy elmesélhessen egy megható történetet.

  A bejegyzésből kiderül, hogy a gyermek fogékony a zenére.

  Olyan fura, borús, borongós, nehéz levegőjű, kizökkent, megzavarodott, homályos napok vannak. És akkor a kislányom, Bibi, egyszer csak azt mondja az Operaház folyosóján ma este: »Anya! Mondok neked egy szépet. Jó? Alig várom, hogy nekem is uszályos ruhám legyen, fehér, és hogy ott örüljél Apával az esküvőmön. Majd megengedem, hogy akkor is te fond be a hajamat. Jó?« És akkor, ott, az ilyen mondatok hallatán arra gondolok, miközben nyelem a könnyeimet: minden rendben, Bibi helyreállította a világot. Egyébként rajong a Carmina Burana zenéjéért, ma is elkísért az előadásra...

  – jegyezte meg a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő, aki csak ritkán tesz közzé képet a családjáról a közösségi oldalain, nemrég azonban címlapon mutatta meg férjét, Csiszár Zsoltot, akivel tíz évvel ezelőtt kötött házasságot. 

 • A 32 éves Alissa Barton és a 24 éves Lara Norbury sokakhoz hasonlóan úgy döntöttek, közösen vesznek ki egy lakást az Egyesült Királyságban található Disley-ben, hogy így spóroljanak a magas albérletárakon. Kellemetlen tapasztalásban lett részük a fiataloknak, írja a Mirror.

  Az unokatestvérek kezdetben tökéletesen meg voltak elégedve az ingatlanjukkal, majd arra lettek figyelmesek egy nap, hogy a természet átveszi az uralmat a nappalijuk felett. Először maguk sem akartak hinni a szemüknek, amikor észrevették, hogy hatalmas gombák nőnek az otthonuk padlójában.

  Bár ezt a felfedezést semmilyen esetben sem találtak volna elfogadhatónak, annak tükrében végképp nem, hogy havi 1300 fontot (több mint félmillió forintot) fizettek a bérleményért. Az egészségügyi szempontból is aggályos lakást azonnal otthagyták, és megkeresték problémájukkal azt az ingatlanügynököt, akivel a szerződésüket kötötték.

  „Az e-mailjében annyit küldött vissza, hogy »valószínűleg csak egy kicsit hideg és nedves az a bizonyos terület...«. Nincs más dolgunk, mint eltávolítani a gombafejeket, és a területet át kell törölni egy felülettisztítóval. Teljesen felháborodtam, nem az én dolgom, hogy gombát szedegessek a padlóból, amikor havi 1300 fontot fizetek azért, hogy ott lakjak” – jelentette ki Alissa.

Rovatok