Széll Tamás lett a magyar Bocuse d’Or-csapat vezetője
A magyarországi gasztronómia legismertebb személyisége Széll Tamás, aki erre rendkívüli eredményeivel szolgált rá, hiszen többszörösen is történelmet írt. 2013-ban kezdte meg menetelését, amikor Magyarország Bocuse-csapatával elsőként harcolta ki a kijutást a verseny döntőjére, ahol az igen kitűnő tizedik helyet szerezték meg. A gasztrobomba 2017-ben robbant, amikor a Budapesten rendezett Bocuse d’Or Európa-döntőt megnyerte a séf a csapatával, majd a világversenyen a negyedik helyre sikerült a magyarokat behoznia, ráadásul két különdíjat is bezsebelt: a legjobb hústálért és a legjobb plakátért járó közönségdíjat is ő vihette haza. Most újra visszatér egykori hőstettei színhelyére, a Bocuse d'Or versenyre, ám ezúttal a csapat felkészítőjeként. A megszerzett szakmai tapasztalataival, trükkjeivel fogja a séf Veres Istvánt és Molnár Bencét coachként segíteni. Az irányítói szerepkört Volenter Istvántól vette át Széll Tamás – olvasható a Dining Guide híradásában.