Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Nagy boldogság a balatoni nyaralás.

  Mókás felvételeket tett közé magáról és kisfiáról Szinetár Dóra. A színésznő olyan felvételeket osztott meg a Facebook-oldalán, amelyek a Balatonban való pancsolásakor készültek róla és Makranczi Zalánnal közös gyermekéről, Benjáminról, aki augusztusban lesz 7 éves.

  Az ember arcai, miközben pörgeti a gyerekét a Balatonban. Igazán valamilyen...

  – írta néhány nevetős emoji kíséretében a színésznő.

 • Semmi sem marad titok az egykori szépségkirálynő előtt.

  A Szerencsekerék csütörtök esti adásában vendégeskedett Dietz Gusztáv, akit arról kérdezett Kasza Tibor, jól tudja-e, hogy felesége válaszol-e a közösségi oldalain kapott leveleire.

  „A rajongó, az érted rajongó nőket a Zsuzsi kezeli? Át van így adva?” – fordult az egykori sportember felé a műsorvezető, Dietz pedig bólogatva erősítette meg értesüléseit.

  „Kapom ugye az üzeneteket, a képeket, ki hogyan próbálkozik, és akkor én odaadom neki, hogy akkor ezt így kezelje. Kitörli, van, akinek visszaír, van, akivel belemegy beszélgetésbe… Elszórakoztatja magát velük” – magyarázta a férfi, akihez ha nem is napi szinten, de azért gyakran érkeznek be ajánlatok.

   (24.hu)

 • Minden nap egy igazi kalanddal ér fel annak a hatfős családnak, akik úgy döntöttek, egy átalakított emeletes buszba költöznek. A szülők, Conrad Kirk és Nicole McCarthy, akik mindketten 31 évesek, eredetileg úgy tervezték, hogy csak nyaranta töltik idejüket az emeletes buszban négy gyermekükkel, ám végül azt jelölték ki állandó otthonuknak, annyira jól érezték magukat ott.

  Az emeletes buszhoz 2 ezer fontért (körülbelül 912 ezer forintért) jutottak hozzá 2021 szeptemberében, melyet aztán teljes egészében átalakítottak. Úgy vélték, jobban járnak így, ha inkább a buszban szállnak meg drága szálláshelyek helyett, amikor gyermekeikkel nyaralni mennek. Kirk és McCarthy a felújítás után végül a háromszobás albérletüket is felmondták az angliai Rotherhamben. Azt állítják: beköltözésük óta 20 ezer fontot (9,12 millió forintot) sikerült megspórolniuk. 

 • A Barbie sztárja először ment nyilvános eseményre, mióta babát vár.

  Arról, hogy úton van Margot Robbie és Tom Ackerley első közös gyermeke, néhány lesifotó rántotta le a leplet körülbelül egy héttel ezelőtt. A színésznő hivatalos nyilatkozatot egyelőre nem is tett a babavárással kapcsolatban, de már rejtőzködik; a minap például Wimbledonban, az éves londoni tenisztornán járt férjével.

  Ha pöttyös ruhájával nem is, a Barbie című film sztárja a gesztusaival igyekezett kihangsúlyozni, hogy áldott állapotban van. A színésznőről több olyan felvétel is készült a teniszmérkőzésen, amelyen gömbölyödő terhespocakjára tette a kezét, de férje is többször simogatta azt.

  Idilli kapcsolatuk titkára sokan kíváncsiak lennének, főleg, hogy saját bevallásuk szerint csak egy dolgon szoktak veszekedni, pedig munkájuk révén sokszor a nap 24 óráját együtt töltik. 

Rovatok