Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy véli, ezek már nem termelnek újabb sztárokat.

  Király Viktor a Palikék Világa című YouTube-műsorban volt vendég, ahol Egyebek mellett szó esett a feleségével való házassági válságáról, illetve a zenei karrierjének alakulásáról is. A Megasztár egykori győztese a beszélgetésben elárulta, hogy a kishitűsége gyakran akadályozza a szakmai fejlődésben, hiszen több tucat kiadatlan dala van kiadatlanul.

  „Tisztán látom miért alakul ez ki egyeseknél. Ha megnézzük azokat az énekeseket, akik tehetségkutató által lettek ismertek, szinte mind ugyanez van. Kicsit befordulós, folytonos kételyek. Ehhez képest, ha megnézzük azokat az embereket, akik csak kiraktak egy videót, és több százezres nézettségük lett. Szinte egy pillanat alatt a világ tetejére kerültek, el is hiszik magukról, hogy jók.

  Bennem a mai napig bennem van az érzés, hogy engem zsűriztek: más döntötte el helyettem, hogy jó vagyok-e vagy sem. A média és a műsor el is döntötték, mit kell, hogy képviseljek” 

  – taglalta az énekes, aki aztán a tehetségkutatók szerepére is kitért.

  Mint mondta, manapság rendkívül nehéz megállapítani, hogy milyen produkció az, amely elnyeri majd a közönség tetszését. Az internetre feltöltött sokszínű zenei paletta egyik pillanatról a másikra emelhet fel előadókat, akiket előtte néhány hónappal még alig ismertek. Mindenesetre a világháló szeszélyesség mellett a tehetségkutatókról is megvan a véleménye:  

  A tehetségkutatók ideje lejárt. Ezt ne értse, félre senki, de az én elméletem szerint a tehetségkutatók aranykora kifutott. Amerikában is ezt lehet látni: 2005-től 2009-ig olyan nevek jöttek ki, mint Adam Lambert vagy Kelly Clarkson, akik máig fennmaradtak. Magyarországon ugyanez van: Caramel, Tóth Vera, Rúzsa Magdi. De ahogy jöttek a következő műsorok, vagy évadok más lett a hatásuk. Már nem termeltek ki igazi sztárokat

 • Hosszas folyamat volt számára, mire megtanult hátradőlni.

  Szujó Zoltán mindmáig a legtöbben a Forma–1-es közvetítések riportereként ismerhetik, majd pedig sportkommentátoraként is sikerült emlékezetes pillanatokat varázsolnia a száguldó cirkusz rajongóiknak. A köztévétől 2019-ben távozó szakember most a Storynak beszélt arról, hogy az utóbbi időkben alaposan megreformálta az életét. Mint mondta, sikerült megtanulnia kezelni és pozitív mederbe terelni a maximalizmusát, bár ez hosszabb folyamat eredménye volt. Bevallása szerint két dolog segítette ezen az úton: a meditáció és az őszinte pozitív visszajelzések.

  Ezek kellő magabiztosságot adtak ahhoz, hogy elfogadjam: az esetleges hibák ellenére is jól végzem a munkám. Sokáig csillapíthatatlan bizonyítási vágy volt bennem, nem voltam soha teljes mértékben elégedett a teljesítményemmel. Ennek több oka lehet: egyrészt vidéki srác vagyok, aki egyszerű, de szeretetteljes családban nevelkedett. Másrészt a lisztérzékenységem idejekorán megtanított arra, hogy minden szabályt maradéktalanul be kell tartani, és ez rányomta a bélyegét a gondolkodásomra.”

  – magyarázta a tévés, aki manapság már jóval gyakrabban dicséri meg magát, mint korábban.

  Szujó arról is mesélt, hogy amikor nemrég felkérték a The Floor – Csak egy maradhat! című vetélkedőműsor vezetésére, egy gyerekkori álma vált válóra. A game show kapcsán fel is kereste kollégáját, Gundel Takács Gábort, hogy tanácsokat kérjen tőle. Jelenleg így két egymástól nagyban elkülönülő munkája van, ezek pedig tökéletesen kiegészítik egymást.

  Televíziós műsorvezetőként megkapja az egóm azt a szereplési felületet, amire vágyik. Én ebből nem csinálok titkot, szeretek kamera előtt állni. Ugyanakkor az autósport-szövetség vezetése megköveteli, hogy teljesen alárendeljem magam a közösség érdekének, és háttérbe szorítsam a saját egóm. Egyik szerepkör sem fontosabb a másiknál. Így vagyok teljes

  – jelentette ki a műsorvezető, akinek eseménydús napjai után ezért időről időre szüksége van egy-egy elvonulásra.

  Van olyan, hogy teljes napot egyedül töltök az erdőben. Ilyenkor tudok befelé figyelni, és csak a természetre koncentrálni. Gyakran még a telefonomat sem viszem. Ennek a feleségem egyáltalán nem örül, hiszen attól tart, ha éppen biciklizem, és esetleg elesem, a kerékpárt nem tudom elküldeni, hogy hozzon segítséget. De néha szükségem van a teljes lelki »méregtelenítésre«

 • Itt a lehetőség.

  Az RTL közleménye szerint most bárki lehetőséget kap arra, hogy jelentkezzen a ValóVilág12 új játékosának. Bár a valóságshow idei évada már több mint két hete elstartolt, mégis egy valakinek hamarosan zöldre válhat a luxusvilla jelzőlámpája, és csatlakozhat a bent lévőkhöz. Annyi kikötés azért van, hogy csak azok tölthetik ki a jelentkezési lapot, akik rendelkeznek RTL+ előfizetéssel. Tehát a lehetőség adott mindazoknak, akik eddig eljátszottak a gondolattal, halogatták vagy épp lemaradtak róla, hogy beköltözzenek a luxusbörtönbe.

  Mint írják, a tét óriási, hiszen a szerencsés nemcsak teljesértékű villalakóként töltheti el a napjait, de ezáltal esélye nyílhat arra is, hogy ő legyen az egy, aki mindent visz. A nyereményjáték részletei és annak részvételi feltételei megtalálhatóak a játékszabályzatban.

 • Frohner Fecó többször is bizonyította, hogy szakmai tudása és elhivatottsága megalkuvást nem ismerő. A sztárok fodrásza tavaly a Celebrandiban is feltűnt, ahol számos híresség mellett próbált rátalálni a szerelemre, ami végül mégsem jött össze. Ugyan azóta is a szinglik táborát erősíti, de ezt egyelőre nem bánja, hisz rengeteg munkája lefoglalja. Rövidesen pedig az RTL tehetségkutatójába zsűriző Tóth Andinak a segítségére lesz, akivel régi barátságot ápolnak. Bár korábban sokszor próbálták őket összeboronálni, de a sztárfodrász tartja magát a fogadalmához, miszerint a munkát nem keveri a magánélettel.

  Nagyjából hat évvel ezelőtt jött hozzám egy hajkezelésre, és azóta is jóbarátok vagyunk. Az első pillanattól fogva meg volt közöttünk az összhang, mára pedig sokszor szavak nélkül is értem az igényeit. Annyi mindenen mentünk keresztül az elmúlt években, hogy neki, érte bármit megteszek. Bár sokan próbáltak minket összeboronálni, de úgy vagyunk vele, hogy a barátságunk mindennél értékesebb

  – árulta el a Storynak Frohner, aki úgy gondolja, hogy az énekesnővel való kapcsolata az élő példa rá, hogy férfi és nő között létezhet igazi barátság.

  „Nálunk legalábbis működik. Ráadásul szakmai kapcsolatban is állunk, amit nagyon komolyan veszek. Nálam aranyszabály, hogy vendéggel nem kezdek ki. Jó, bevallom, korábban egyszer-kétszer ezt megszegtem, hisz nagy a kísértés, de lássuk be, a munkát keverni a magánélettel nem túl professzionális. Bár nap mint nap rengeteg gyönyörű nő vesz körül, az ismerkedést minden körülmények között a szalonomon kívül intézem.” – jelentette ki a fodrász, aki nemrég arról is beszélt, hogy készen áll az elköteleződésre.

Rovatok