Most derült ki, hogyan kell rendesen meghámozni az ananászt
Lássuk be, hogy egy ananászt megpucolni egészen komoly feladat. Ha sikerül is találnunk egy kellően éles kést hozzá a konyhában, hámozás után simán maradhatnak olyan részei, amiket csak nagyon nehezen tudunk leszedni, nem beszélve az apró fekete magokról, amelyek megjelennek benne itt-ott.
Erre a problémára nyújt megoldást egy valójában már tavaly megjelent videó, amely azóta is ámulatban tartja az internetezőket. Ha önnek is gondja van az ananász meghámozásával, akkor ezt érdemes végignézni.
A lépések a következők:
- Csavarja le a gyümölcs leveles részét.
- Óvatosan ütögesse a gyümölcsöt egy kemény felülethez.
- Fordítsa a gyümölcsöt az oldalára és görgesse, miközben nyomást gyakorol rá.
- Körülbelül három perc után próbálja meg kihúzni az egyes héjdarabokat.
- Jó étvágyat hozzá!
(Forrás: Bored Panda)