Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már nem kell sokat várni a legkisebb Bieber érkezésére.

    Még az idén szülői örömök elé néz Justin és Hailey Bieber, akik május elején, házassági fogadalmuk megújításával együtt tudatták követőikkel, érkezik első gyermekük.

    A modellnek sikerült jó sokáig, egészen pontosan a hatodik hónapig titkolni, hogy babát vár, és azóta sem sokszor mutatta meg gömbölyödő pocakját – most azonban így tett, méghozzá egy igen lengén öltözött fotósorozat keretén belül. Követői sorra gratuláltak a 27 éves modellnek, sűrűn hangsúlyozva, milyen jól áll neki a várandósság, és egyenesen kivirult az utóbbi időben.

  • Pedig  játékával sokakat meggyőzőtt már.

    Egy emberként lepődtek meg az American Horror Story rajongói, amikor a legutóbbi, Delicate című évad egyik főszerepét Kim Kardashianre osztották. Ennél talán csak akkor lepődtek meg többen, amikor kiderült – a prekoncepciók és előítéletek ellenére Kardashian milyen meggyőző alakítást nyújtott a széria komoly üzletasszonyaként.

    Ugyan legújabb filmje már készülőben van, a reality-sztár nemrég arról beszélt, nem tervez ennél komolyabb színészi karriert.

    Évi egy filmet tudok csinálni, és még van nagyjából 10 évem, amíg jól nézek ki. Szóval ez minden, ami bennem van, aztán kiveszek egy kis szabadságot. Ez a 10 éves tervem

    – kezdte a 43 éves valóságshow-hős, hozzátéve: arcán végzett beavatkozásai miatt mimikája is jóval korlátozottabb lett, ijedt arcot például nem nagyon tud vágni. Ennek alátámasztásaként megpróbálta megemelni szemöldökeit, sikertelenül.

    „Úgy érzem, kevesebb botox kéne a több érzelem kimutatásához, ami nekem nem megy. És nem fogok 200 kilót hízni vagy fogyni egy szerepért, ez nem az a hely, ahol nekem lennem kell” – árulta el.

Rovatok