Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy véli, minden Insta-fotó mögött vízi szörnyek vannak.

  Polgár Tünde a rajongói legnagyobb örömére olyan felvételeket is megoszt a közösségi oldalain, amelyek nem csak, hogy szerkesztetlenek, de még valóságosak is. A férjével kétlaki életet élő üzletasszony legutóbbi bejegyzése is az Instagram vagy Facebook vs. valóság kategóriába sorolható, hiszen azt mutatja meg, hogyan néz ki valójában a tengerparton.

  1. kép: influenszer a parton

  2. kép: nagyon szexi-social media-pucsítós

  3. kép: beüt a valóság, ezért a 4. kép így lett belőlem vízi szörny! Ez már nem trendi – de ez az eredménye a »tuti« képnek – ez a ne posztoljuk inkább kategória! Élvezzétek a nyarat, ne csak képekben! Mert minden tuti Insta-fotó mögött jó néhány vízi szörny van – hidd el, másnak sem minden happy és szexi!

  – írta képeihez Polgár Tünde.

 • Európát azért nem hagyná el.

  Ördög Nóra a tévézés mellett a közösségi médiában egyaránt rendszeresen jelen van, ugyanakkor családi vállalkozást is üzemeltetnek, legutóbb pedig saját szépségápolási márkát indított. Az ezekkel kapcsolatos teendők értelemszerűen kiteszik a napja nagy részét, erről most bővebben mesélt.

  Az már a Nekem a Balatonnál is felmerült, hogy amiatt, mert mi híresek vagyunk, mindenki kicsit szkeptikusan áll ezekhez a vállalkozásokhoz. Ha hibázunk, az sokkal nagyobb hírverést kap, nagyító alatt van minden lépésünk, ezért minden egyes mozdulatunkra oda kell figyelnünk. De nyilván az ismertségünk miatt könnyebben is el tudjuk juttatni az információkat az emberekhez

  – magyarázta a TV2 műsorvezetője, aki úgy gondolja, a szépségápolási márkája elindulásánál nagy segítség volt, hogy azt hozzá kötik, de idővel ez korlátja is lehet a növekedésnek.

  Megjegyezte, éppen emiatt idővel megpróbál hátrébb lépni kommunikációs téren, amikor szeretne majd szintet lépni, és a nemzetközi piacra vinni a termékeit:

  Ezért szeretném majd külföldön is elindítani, ahol nem kötik hozzám, ahol nem tudják, hogy egy ismert ember van mögötte, hanem a termék minősége önmagáért beszél majd. Ez a vágy nagyon megvan bennem, olyan jó volna találni valami olyan elfoglaltságot, ahol nem lehet tudni, hogy mi vagyunk mögötte

  – mesélte a tévés Endrei Juditnak a Korhatártalanul című műsorban. Az Ázsia Expressz műsorvezetője ugyanakkor nemcsak a munkában vágyik arra, hogy több lábon álljon, hanem a magánéletében is.

  Szeretném, ha lenne egy kis bázisunk itt, Európán belül, ahova el tudunk menekülni 1-1 hétre. És azt is az otthonunknak tartjuk majd. Ennek a Balaton már egyfajta előfutára, a külföld még várat magára, de egy napon, remélem, ez is megadatik majd nekünk

  idézi a Story Ördög Nórát.

 • Instagramján osztotta meg boldogságát a követőivel.

  Singh Viki sokáig élt Budapesten, de úgy döntött, megvalósítja régi álmát, és megvásárolja álmai otthonát vidéken. A fiatal énekesnő hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy végre birtokba vehette a saját kertes házát, és egy négylábú társ is csatlakozott hozzá.

  Nemrégiben a Ripostnak azt is elárulta, hogy mindig is közel állt hozzá a vidéki élet, ezért tervben van, hogy tanyasi állatokat fog tartani, valamint kertészkedni is szeretne. Bár az énekesnő új háza körül rengeteg munka akad, amíg azt teljesen a saját ízlésére alakítja, de nem riad vissza a munkától. Persze segítsége is akad, viszont a bútorait már ő szeretné felújítani, ugyanis imádja a vintage stílust. Az új otthonáról a következőt írta:

  Mindig, de tényleg mindig az volt az álmom, hogy legyen egy kertes házam és egy golden retrieverem… Jelentem: minden teljesült! Tegnapelőtt költöztem be életem első saját otthonába, és tegnap fogadtam örökbe Mozartot, azaz Mót, aki eddig Bingó ként élt egy kedves családnál, akik már nem tudták tovább gondját viselni. Az van, hogy boldog vagyok… fáradt, kicsit riadt is, hiszen egy teljesen új élet vette most kezdetét, de BOLDOG!

  – olvasható az énekesnő bejegyzésében, aki rendkívül büszke magára, amiért mindezt teljesen egyedül valósította meg.

 • A médiában képzeli el a jövőjét.

  Zámbó Adrián a minap a Mokka vendége volt, ahol arról is mesélt, hogy az Ázsia Expressz című műsor forgatásának befejeztével új vizekre szeretne evezni. Jelenleg a logisztikában és a vendéglátásban dolgozik, de kitűzött célja, hogy a média világában találja meg számításait.

  A Király legkisebb fia az idei nyarat itthon szeretné tölteni, nem szándékozik külföldre utazni, miután az év első felében heteket töltött a Fülöp-szigeteken a TV2-s kalandreality forgatásán a testvérével, Zámbó Krisztiánnal. Mint mondta, felejthetetlen élményeket szereztek, illetve talán gyerekkorukban tölthettek ennyi időt közösen legutoljára.

  Teljesen pozitívan gondolok erre vissza. Komfortzónán nélküli dolog volt, amiből mindketten tanulhattunk. Mind a kettőnk olyan élményekkel, tapasztalásokkal lett gazdagabb, hogy azt máshol nem kaptuk volna meg.

  Zámbó úgy véli, természetét az édesapjától, Jimmytől örökölte, ezért szeret ismerkedni, társasági, bohém embernek tartja magát, akitől a zene sem áll messze. Bár családcentrikusnak vallja magát, még nem találta meg azt a nőt, aki mellett megállapodhatna. Jelenleg elsősorban a karrierjére fókuszál, ugyanakkor szívesen ismerkedik is.

  Elég öntörvényű figura vagyok, és amikor édesanyámmal ez előjön egy vitaszituációban, akkor mindig azt mondja: »Na most voltál olyan, mint az apád.« De én ennek örülök, büszke vagyok arra, aki vagyok. Büszke vagyok édesapámra és a családomra, ezt nem veheti el tőlem senki

  – jelentette ki.

Rovatok