Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Állítja, az építkezés miatt három éve nem evett egy jót.

  Pásztor Anna úgy érzi, hogy a szerencse elpártolt mellőle az anyagiakat illetően. Az Anna and the Barbies énekesnője ezt annak kapcsán mondta, hogy az építkezés sokkal több kiadással járt, mint várta. Mint ismert, a kétgyermekes édesanya megelégelte, hogy élete során összesen 25 albérletben élt, belevágott álmai házának megépítésébe

  A Pilisben található ingatlan munkálatairól egy vlogsorozatot is indított a YouTube-on. A legfrissebb, azaz nyolcadik epizódból kiderül, hogy Pásztor kölcsönt is felvett, és hogy három éve minden pénzét az építkezésbe fordítja.

  Az a helyzet, hogy amikor felkészültünk erre az egész dologra, tudtuk, hogy jóval túl fogunk menni a büdzsének. De arra nem gondoltunk, hogy Jézustól is kölcsön kell majd kérnünk. Eladtunk mindent, ami volt. Örököltem, azt is eladtuk. Volt egy picike kis albi, azt is eladtuk. Felvettünk kölcsönt minden nemű forrásból. Az az érdekes, hogy három éve minden pénzünket betoljuk az építkezésbe, nem csinálunk semmit, nem megyünk sehova, nem eszünk semmi atom finomat, és valahogy ezt az erőfeszítést odafenn díjazzák, mert mindig valahonnét megérkezik a pénz. Igaz, hogy az unokáim is fizetni fogják a hiteleimet, de valahogy bent leszünk!

  – magyarázta az énekesnő, hozzátéve, már csak a kaparós sorsjegyben bízik.

  „Minden építkezésben van egy gödör, és nem az alapgödre a legmélyebb, hanem amikor van az a váltópont, amikor úgy érzed, hogy nincs tovább, és minden összedőlt rajtad, feletted, alattad, melletted, és folyik be a víz, és fagy meg minden, és elfogyott a pénz. Van ez a stádium, erre fel kell készülni. Én hallottam róla, hogy lesz ilyen, nem gondoltam, hogy ilyen erővel üt be, mint egy meteorit. Szétbombázta a fejemet, a szívemet, a lelkemet, és apró kicsike kis szilánkokból próbálom összeszedni magamat.”

  Az énekesnő a vlogja leírásában kiemelte:  „Ez egy őrült álom, ami valóra válik! Megérkeztek az ablakok, szeme lett a háznak. És itt van a hőszivattyú is, az otthon melege, szerintem Karcsi kutyánknak sem lesz oka panaszra.”

 • Hónapokig hazánkban tartózkodott a Dűne: Második rész forgatása miatt.

  Kolléganőjének, Florence Pugh-nak köszönhetően sikerült jobban megismernie Magyarországot Austin Butlernek, aki csak áradozni tudott hazánkról. A Golden Globe-és BAFTA-díjas amerikai színész tavaly nyáron töltött huzamosabb időt Magyarországon, mégpedig Dűne: Második rész című film forgatása miatt, s bár elmondása szerint hajlamos volt arra, hogy elveszve a szerepében teljesen begubózzon szállodai szobájába, azért kirándulni is ment, amit nagyon élvezett.

  Butler minderről egy amerikai bulvárlapnak mesélt a Dűne New York-i premierjén.

  A forgatás teljes ideje alatt Magyarországon voltam, csodálatos volt. Valóban gyönyörű ország. Florence nagyon rendes volt, mert kirángatott a házból, mivel én hajlamos vagyok a szerepeim megszállottja lenni, és bezárkózni. De ő segített kiszabadulni, és azt mondta, »Muszáj kimozdulnod, menjünk el kirándulni!« Ennek köszönhetően rengeteget láthattam Magyarországból. Nagyon különleges élmény volt

  – mesélte az E! News riporterének az Elvis főszereplőjeként Oscar-díjra is jelölt Butler.

  (via RTL)

 • Nemrég dupla-arénakoncertet adott az énekesnő.

  Rúzsa Magdi hétvégén a Papp László Budapest Sportarénában adott duplakoncertet, melyeken a Tények Plusz stábja is forgatott. Mint ismeretes, az énekesnő 17 éve nyerte meg a Megasztár harmadik évadát, és az élete azóta teljesen megváltozott. Mostani fellépését rengeteg háttérmunka előzte meg, hogy olyan produkciót vihessen a színpadra, amilyet előzetesen megálmodott. Bár ritkán beszél a magánéletéről és még ritkábban a hármas ikrekről, most mégis kivételt tett, és gyermekeiről, Lujzáról, Kevéről és Zalánról is beszélt a nagyszabású koncertjei mellett.

  Három teljesen különböző személyiségről beszélünk, tehát nagyon izgalmas látni őket egymás mellett, hogy hogyan fejlődnek. Lujzika fényévekre van a fiúktól, ő eleve nagyon-nagyon cserfes. Néha azt érzem, mintha egy év különbség lenne közöttük, annyival gyorsabb csomó mindenben, kommunikatívabb... A fiúknak is megvannak a maguk dolgai, mindenkinek a saját kis érdeklődési köre – ezt tök jó látni

  nyilatkozta a TV2 kameráinak az énekesnő, aki örül annak, hogy a csemetéin kezdenek megmutatkozni az egyedi személyiségjegyek.

  Rengeteget vagyok velük, sőt, állandóan velük vagyok, és ezáltal egy másfajta perspektívát kapok: szinte rajtuk keresztül látod újra a világot, meg tudsz örülni a napocskának meg a hóvirágnak, ami mellett már évek óta csak úgy elsétáltál, mert rohanni kell. Ők most eléggé visszalassítottak, és megtanítottak arra, hogy a valós világot jobban lássam

  – tette hozzá Rúzsa Magdi.

 • Az énekesnő ultrahangos vizsgálaton vett részt akkor.

  Dallos Bogi és férje, Puskás Peti közös gyermeke, Ábel lassan már féléves lesz. Az énekesnő nemrég az Anyád hogy van?! című műsorban mesélt a szülővé válásáról.  Mint kiderült, párjával egy ideje terveztek gyermeket vállalni, akinek létezéséről először december 31-én szereztek tudomást. Bár azóta életük egyik legboldogabb időszakát élik, mégis a várandósság ideje alatt előfordult, hogy sokat idegeskedtek.

  Ott volt egy mélyebb időszakunk, mert öt napra rá elmentem egy ultrahangra – ez valószínűleg egy túl korai ultrahang volt, tehát nem kellett volna ilyen hamar megnézetni –, és ott az orvos nekünk azt mondta, hogy ez méhen kívüli terhesség. Ez így nyilván leforrázott minket, nagyon nehezen éltük meg ezt az időszakot

  – idézte fel a terhessége ideje alatti történéseket Puskás-Dallos Bogi, aki két héten keresztül élt kétségek között.

  „Még aznap elmentünk egy másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy ő ilyet nem tud kijelenteni, mert annyira korai terhesség, hogy nem lehet még látni. Utána kétnaponta volt vérvételem, folyamatosan mértek, vizsgáltak, hogy mi a helyzet.

  Két hét után egy másik orvos mondta, hogy ő úgy látja, hogy méhen belül van, és minden rendben. Nem tudom, hogy emiatt volt-e a terhességem eleje nagyon nehéz, emiatt billentem-e ki lelkileg, vagy egyébként is hajlamos lettem volna rosszullétekre, de én két hónapig zombiüzemmódban léteztem a terhességem elején.

  – mondta az édesanya a beszélgetésben, amit a 24.hu szemlézett.

Rovatok