Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rapper ezúttal a legutóbbi arénás koncertje miatt szólt be az énekesnek.

  Azahriah és G.w.M között már régóta ellentét feszül, és csak idő kérdése volt, mikor tör felszínre ismét egy sérelem. A rapper korábban hugyosnak nevezte az énekest, aki válaszul a telt házas, Papp László Budapest Sportarénában tartott koncertjén gúnyolódott pályatársán. Bár G.w.M erre már nem reagált, a hétfő hajnalban az Instagram-oldalán indított élő videójában viszont egy kommentre igen beszédes visszajelzést adott. 

  Az élő videóra a Bors figyelt fel, amint a rapper épp süteményevés közben jelentkezett be. A hozzászólók nem kímélték őt, és azt kifogásolták, hogy ennyi év után még mindig csak falunapokra jár fellépni. G.w.M erre büdös tojásnak nevezte az egyik kommentelőt, és azt állította, egy rappernek nincs 60 milliós S-se – feltételezhetőleg a Mercedes-Benz autók S osztályára gondolt –, majd egy utalással megemlítette Azahriah arénás koncertjét is:

  A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!

  – mondta élőben, és megkérte mellette lévő nejét, Kulcsár Edinát, hogy vigye oda neki három luxusautója kulcsát, illetve az egyik karóráját, amiket a mellkasára tett. 

 • „Mexikónak két arca van” – olvasható Ördög Nóra legfrissebb videója mellett, amelyben azt mutatja be, hogy bizony a hely, ahol az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor forog, nem éppen veszélytelen, akár el is rabolhatják őket. 

  Van egy település, ahol nem szabad megállni nekünk sem meg a versenyzőknek sem. Ha véletlenül ott kirakják őket, akkor azonnal megy értük a securityautó 

  – magyarázza a felvételen a műsorvezetőnő. A bejegyzésben azt is hangsúlyozta, bármennyire is elrabolja a szívüket a nappali színes világ, este 10 után egy egészen másik élet bontakozik ki a szemük előtt. Azt is megjegyezte:

  soha nem volt még ennyi biztonsági ember a stábjukkal, mint most.

 • Matt Damon és ritkán látható felesége, Luciana nyilvános szereplésen jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen. A színész és kedvese három lányukkal, a 16 éves Isabellával, a 14 éves Giaval és a 12 éves Stellával volt látható legújabb filmje, az AIR hétfő esti Los Angeles-i premierjén.

  Az április 6-án megjelenő film történetében feltárja az akkor még újonc Michael Jordan és a Nike kosárlabdarészlege közötti nagyszabású partnerséget, amely az Air Jordan márkával forradalmasította a sport és a divat világát. A filmsztár az alkotásban régi barátja és gyakori munkatársa, Ben Affleck oldalán fog játszani, aki a filmet is rendezte.

 • Nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben még nem kell búcsút mondanunk a John Wick-franchise-nak, hiszen egyes értesülések szerint további filmek is tervben vannak.

  Keanu Reeves népszerűsége továbbra is töretlen, sőt a John Wick 4. részére mondhatni soha nem látott magasságokba emelkedett. A világ kedvenc bérgyilkosaként a rajongók újra és újra szívesen látnák szerepelni a vásznon, ezért a Lionsgate stúdió még nem akar búcsút inteni a filmsorozatnak. Joe Drake, a cégcsoport elnöke annyira megörült a hírnek, hogy a negyedik felvonás 137 millió dollárt hozott a nyitó hétvégén, hogy el sem tudja képzelni, hogy vége szakadjon a szériának.

  A 4. fejezet a Rotten Tomatoeson jelenleg több mint kétszáz kritika után 95 százalékos értékelést ért el, ezzel a franchise legjobbra értékelt filmje lett. Azt egyelőre nem lehet biztosra tudni, hogy folytatás vagy spinoff van-e készülőben, mindenesetre várhatóan nagyobb megújulás fog bekövetkezni a John Wick-univerzumban.

  (via Ladbible)

Rovatok