Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Két-három hét alatt kellett formába lendülnie.

  Ónodi Eszter nemrég a Testkép című podcast legújabb adásának volt a vendége, ahol egy érdekes történetet osztott meg arról, hogy mikor vált számára világossá, hogy színésznőként mennyire fontos, hogy a legjobb formáját hozza minden téren. Mint mondta, előtte úgy gondolta, az a fontos, hogy belülről a leghitelesebben tudja eljátszani a karakterét, de ezen véleménye az évek során árnyalódott. A sport még a Meseautó forgatása előtt jött a Jászai Mari-díjas színésznő életébe.

  „Májusban megkaptam a szerepet, és augusztus végén kezdtük el a forgatást. Nálam a nyár, az mindig úgy történik, hogy úgy elengedődik, szép magyar szóval élve, és hát fölszaladt rám egy pár kiló. A forgatás előtt két-három héttel következett egy újabb ruhapróba, és akkor láttam a rendező szemén, egy picit azért kikerekedett. Akkor két-három hét alatt ugyanabba a formába kellett kerülnöm, mint amilyen május végén voltam. Mondták, hogy akkor jön a futás a Margit-szigeten, senkit nem érdekel, hogy harminc fok van, és egy elég szigorú diétát is előírtak” – idézi a Story Ónodit, aki a kezdeti nehézségek után rákapott a sportolásra.

  „Pusztító volt az az első pár kör, amit ott, a Margit-szigeten róttam, és azt éreztem, hogy a legnagyobb kínszenvedések kínszenvedését kell átélnem, de aztán meglepő módon a forgatás után meg alatt is eljártam futkározni. A következő állomás az volt, amikor már rájöttem, hogy a futás nemcsak a testemnek nagyon jó, hanem az agyamnak is. Az a 40-50-60 perc, amit kocogással töltök, lelkileg, szellemileg, minden szinten feltölt, és új impulzusokkal lát el. Így lett a futás vagy a kocogás az életem része” – tette hozzá.

 • Egy párnával kényszerült takarni dekoltázsát.

  Kisebb ruhabaki érte, ezért kis híján többet mutatott meg magából a kelleténél Katy Perry az American Idol élő adásában. A 39 éves énekesnő extrém ezüst felsője ugyanis váratlanul megadta magát a hétfő este közvetített műsor kellős közepén: mint ahogy az az alábbi videón is jól látható, a Teenage Dream című dal előadójának mellvértre hasonlító, háromdimenziós topját csak a szentlélek tartotta a helyén. A vékony láncokat hiába próbálták különböző szerszámokkal megerősíteni a stábtagok, Perry mégsem jött különösebben zavarba.

  Még a műsor korábbi zsűritagja, Luke Bryan is megpróbált segíteni az énekesnőnek, aki egy vicces videót is posztolt a történtekről az Instagram-oldalára.

  Csak azt akarom, hogy a felsőm rajtam maradjon! Ha nem lesz rendbe hozva, akkor ez a műsor többet fog belőlem kapni, mint kellene! 

  – mondta aggodalmaskodó arccal az énekesnő, aki bár azt hitte, sikerült orvosolni a problémát, végül mégis kézzel tartotta mellkasára a kivételes felsőt, amely a rajongók szerint leginkább egy hajóhorgonyra vagy egy autó lökhárítójára hasonlít.

  Perry aztán úgy próbálta takarni magát, hogy odatérdelt a pulthoz, de valaki egy párnát is adott neki, hogy mögé bújjon.

  Íme a teljes szettről egy fotó is:

  (via PageSix)

 • Nem tudta szó nélkül hagyni a medencés fotót.

  Németh Kristóf március közepe óta pihen a napsütötte Tenerifén, ahová feleségével, Zitával, valamint két közös kisfiukkal, a négyéves Leventével és a hét hónapos Olivérrel utazott, rajongóit azonban a nyaralás alatt sem hagyja élő bejelentkezések és családi fotók nélkül. A Fórum Színház igazgatója eddig végig dokumentálta vakációját a közösségi oldalain, ráadásul volt olyan bejegyzése is, amelyet egyik kollégája, Rékasi Károly sem tudott szó nélkül hagyni.

  A színész a minap egy olyan fotóval jelentkezett, amelyen egy szikrázóan kék vizű medencében pózol. Rékasi úgy látta, Németh a fotó erejéig behúzta a hasát, és kicsit kihúzta magát, hogy még inkább kihangsúlyozhassa izmos, napbarnított felsőtestét, ezért is hagyta a felvétel alatt az alábbi kommentet.

  Engedd ki a pocakot bátran, pihenj végre felhőtlenül!!! Ölellek!

  – üzente kollégájának Barátok közt egykori színésze, akinek Németh egyelőre csak egy nevetős emojival reagált.

 • Életmódváltásba kezdett egy ideje a színésznő.

  Nyári Dia nemrég a Glamour magazinnak adott interjút, melyben többek között mesélt az életmódváltásáról, az önelfogadásról, és arról, hogyan változtatta meg az anyaság. Mint kiderült, a Barátok közt egykori színésznője úgy érzi, mostanra sikerült felnőnie igazán.

  Amióta anyuka vagyok, érzem már a felnőtt lét lényegét, de az ember életében mégiscsak harmincéves korára jön el az igazi felnőtté válás. Amikor megszületett a kisfiam, az első két évben még fogalmam sem volt, mire vállalkoztunk

  – mondta a lapnak a színésznő, aki másokhoz hasonlóan próbált megküzdeni a mindennapi feladatokkal.

  Úgy érzem, mostanra kezdtem el harmóniába kerülni ezzel a felelősséggel kapcsolatban. Persze még mindig rengeteg kérdés van bennem a világ működésével és egy csomó egyéb dologgal kapcsolatban, viszont egyre több mindenre tudom a saját válaszomat, ami mellett képes vagyok kiállni.

  Nyári imádja a családos életet, korábban úgy fogalmazott, mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni, ezért különösen hálás a sorsnak, hogy hamar összesodorta az élet férjével, Danival. Az anyaság szépsége és annak nehézségeinek megélése mellett szóba kerül az életmódváltása is:

  Nemcsak a külsőm, hanem a személyiségem is rengeteget változott az életmódváltásomnak köszönhetően. Sokat fejlődtem ezalatt az idő alatt, és mára sokkal jobban hiszek magamban

  – ecsetelte az édesanya, majd hozzátette: bár a húszas évei elején-közepén sok lehetőségtől elesett, mert teltebb volt az alkata, emiatt nem haragszik önmagára.

Rovatok