Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Legalább fél óráig kergették a visítva szaladó Albertet.

  Bűnözők helyett egy szökött disznó nyomába kellett eredniük a rendőröknek a minap New Jersey belvárosában. A négyéves sertés egy helyi disznófarmról szökött meg, a rendfenntartóknak pedig nem volt könnyű dolguk: alaposan meg lettek izzasztva, mire elkapták. 

  A rendőrség közlése szerint az Albert Einswine névre keresztelt kurta farkú sokkal gyorsabb volt, mint azt legtöbben gondolnák. Albert visítva szaladt, a rendőrök lasszóval sem boldogultak vele. A vígjátékba illő incidensről videó is készült, amelyen jól hallható, hogy a rendőrök jót kacagtak a több száz méteren át tartó disznóüldözés közben. Albert szerencsére nem sérült meg, de a rendőrök elmondták: minden tudásuk, amit a rendőrakadémián szereztek, mehetett a levesbe.

  (via New York Post)

 • Ennél őszintébb videó nincs most az Instán.

  Kisgyermekes családapaként minden bizonnyal Ambrus Attila is nagyon örül az igazi téli időjárásnak, melyet annak ellenére is kihasznált, hogy a napokban lebetegedett. Feleségével, Rékával és két közös gyermekükkel, a négyéves Annával és a kétéves Magorral nem hagyták ki a szánkózást, melyet egybekötöttek a kutyasétáltatással. A családi programról videó is készült, melyet Ambrus az Instagram-oldalán tett közzé.

  Sziasztok! Nemrég beteg lettem. A legjobb megoldás a betegségre: szánkózás a tapadó hóban. Ajánlom mindenkinek

  – hangzik el a videóban a Viszkis néven elhíresült exbankrablótól, aki annyira koncentrált arra, hogy videón is rögzítik, hogy észre sem vette kisfia nyöszörgését és azt, hogy felborul a szánkóval. Az 56 éves keramikus felesége persze jót nevetett, ahogy – a kommentek tanúsága szerint – Ambrus követői is.

  Ambrus a videót egyébként kétszer osztotta meg, két kiírással:

  Izzadom a betegséget, amolyan Ambrus módon... :D

  Csak zajlanak a szokásos téli események, amolyan Ambrus módon :D

 • Az énekesnő el is ismerte, hogy kapcsolatban vannak.

  Selena Gomez egy rajongói Instagram-oldalon erősítette meg a hírt, hogy egy párt alkot Benny Blanco producerrel, akivel legújabb dalán, a Single Soonon is közösen dolgoztak. Az egyik fan egy fekete-fehér képet osztott meg róluk a közösségi oldalon, amelyhez az énekesnő is kommentelt – írja a People.

  Ő a mindenem

  – írta Gomez, kifejtve, Blanco a legjobb, ami valaha történt vele, és hogy sosem volt még olyan boldog, mint mellette. 

  Az előadó korábban több hírességgel is egy párt alkotott már, köztük Justin Biberrel – akivel vagy háromszor összejöttek –, Orlando Bloommal, a The Weeknddel és Nick Jonasszal. 

 • Paprika Dorina megalázónak tartotta az indoklását.

  A Farm VIP csütörtök esti adásában a piros csapat Paprika Dorinát küldte párbajra, aki Sánta Lászlót választotta ellenfelének a sárga csapatból, ám a kapott feladat során utóbbi bizonyult eredményesebbnek. A párbaj alatt tojást kellett megtartaniuk, ami a fiatal lánynak azért okozott nehézségeket, mivel begörcsölt a karja. Paprikának végül távoznia kellett a játékból, ám csapattársa, Rippel Feri különös magyarázattal szolgált arra vonatkozóan, miért őt látja a leggyengébbnek közülük:  

  Többször felkínáltam, hogy eddzünk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki hátból, mert púpos háttal biztosan nem fogsz tudni továbbhaladni. Görnyedten nem lehet erőt kifejteni, és az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, olyan hiányosságod, amit pótolni kell

  – mondta, mire Paprika azonnal visszaszólt neki: 

  Ne haragudj, azért, mert nincs kihúzva a hátam... engem ne alázzanak meg. Komolyan mondom... mert púpos a hátam? Ez az óvodában volt, amikor a gyerekek megszólaltak, hogy te duci vagy. 52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító.

Rovatok