Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy fotóval tudatta a szerelmespár.

  Június végén jelentette be Weisz Fanni az Instagramján, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. A 31 éves modell akkor Olaszországból posztolt képeket, ahol feltehetően a lánykérésre is sor került. A születendő gyermek nemét eddig még nem lehetett tudni, de azóta megtartották gender reveal partit a szerelmesek, így egy aranyos fotó kíséretében megtudhattuk:

  Kisfiú lesz.

  olvasható a leendő édesanya bejegyzésében, aki azt ígérte, hogy hamarosan egy videóval is jelentkezni fognak. 

 • Féltékenyek is lettek a villalányok.

  Az Éden Hotel bombázói alaposan megbolygatták a kedélyeket, amikor a minap beköltöztek a ValóVilág12 luxusbörtönébe. Majoros Péter Majkavisszatérése után ugyanis a korábbi párkereső-valóságshow szereplői, Fanni és Zsófi voltak a villa legújabb vendégei.

  A villasrácokat látszólag teljesen lenyűgözték az új látogatók, míg a lányok pedig nem győzték leplezni frusztrációjukat. Ugyan szívélyesen köszöntötték őket, mégis érezni lehetett a hölgyeken, hogy nincsenek kibékülve a konkurenciával. Még inkább kinyílt a bicska a lányok – főleg Reni – zsebében, amikor Geri és Dzsigeri egy pezsdítő masszázzsal lepték meg Zsófit. Az adásrészeletet ide kattintva tekintheti meg.

 • Két éve ment férjhez a sportolónő.

  Kapás Boglárka ott lesz azok között a magyar sportolók között, akik a július 26-án kezdődő párizsi olimpiára utazhatnak, és ezúttal is komoly elvárásokkal kezd neki. Bár látja még esélyét annak, hogy döntős legyen, az utóbbi időben a magánéletét is jobban előtérbe helyezte.

  Azt látom, hogy pár év még lenne bennem, Eb-ken, vb-ken döntős szereplésekkel is, de ez már valóban nem motivál annyira. Viszont tényleg 31 éves vagyok, és két éve már férjes asszony, úgyhogy lassan szeretnénk családot alapítani, megkezdeni a felnőtt életünket

  árulta el Kapás Boglárka a Színes RTV-nek, akinek férje, Telegdy Ádám úszó szintén ott lesz az ötkarikás játékokon. Mint mondta, rettenetesen szurkol neki, néha annyi izgul, hogy szinte belebetegszik.

  Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok úszó jelenleg pszichológia szakra jár, amiről szintén mesélt:

  Igazság szerint már általános iskolás korom óta látom magam a lelki szemeimmel sportpszichológusként. De most annyi változás van, hogy egy ideje látom magam úszásoktatóként is, aki 4-5 éves gyerekekkel foglalkozik. Úgyhogy majd meglátjuk.

  – tette hozzá.

  (via Story)

 • Hatalmas a boldogsága.

  A napokban fedte fel Kóbor János lánya, a 17 éves Léna, hogy először lett szerelmes. Az RTL Reggeli műsorában szemérmesen annyit osztott meg, hogy a szülinapján ismerte meg a fiút egy szórakozóhelyen. Bár az ismertségük nem úgy indult, hogy kapcsolat lesz belőle, később mégis egymásra találtak. Most a tinédzser a Blikknek mesélt bővebben kettejük szerelméről.

  Életemben ez az első szerelem, és nagyon boldog vagyok. Különösen szerencsés, hogy nyáron talált rám, így több időnk van egymásra a párommal. Ő 4-5 évvel idősebb nálam, egy buliban ismerkedtünk meg. Nem tudta, hogy ki vagyok, csak mikor hazaért, és rám keresett a neten, akkor szembesült vele. Mind a ketten nagyon elfoglaltak vagyunk, ami azért jó, mert megértőek vagyunk egymással. Bár a párom nem zenél, ettől függetlenül rendkívül támogató, és kívülről fújja már az összes dalomat.

  – ecsetelte Kóbor Léna, aki a hamarosan önálló zenei karrierbe kezd: Hadas Alfréddel dolgoznak együtt új dalokon, és még szeretnék a nyár során kiadni őket.

  Bár édesapjának köszönhetően nagyon közel áll hozzá a zenei világ, mégis szeretne egyetemre járni és diplomát szerezni, hisz fontosnak tartja, hogy több lábon állhasson.

  Sok minden érdekel, de még nem körvonalazódott, hogy melyik irányba tanulok majd tovább. A zene viszont biztos, járjuk a Gyöngyhajú lány című musicallel nyáron az országot, rendszeresen képzem magam énektanárnál, emellett sokat stúdiózunk. Édesapám is tudta, hogy szeretnék énekesnő lenni. Bár támogatott, féltett is, mert jól ismerte a szakma árnyoldalait. Azt viszont biztosan nem akarta volna, hogy tehetségkutatóban próbáljam ki magam, és ez nekem sem szerepel a terveim között

Rovatok