Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha egy kis újdonságra vágyik, mutatunk egy trendi, de elég megosztó receptet.

  Az édes-sós íz kombinációjának mindig is megvolt a maga rajongótábora, elég csak például a sóskaramellára, vagy akár a közismert mekis fagyi-sültkrumpli duóra gondolnunk. Nos, úgy tűnik utóbbinak leáldozott, legalábbis mostanában egy új, elsőre legalább ennyire furának tűnő, szintén McDonald's-os fogás kezdett terjedni a neten – természetesen a bizarr ötletek melegágyának számító TikTokon.

  Egyre többen gyártanak ugyanis egy furcsa szendvicset maguknak a gyorsétterem kínálatából:

  két röszti közé McFlurry fagylaltot kennek.

  A posztok alapján egyébként aki kipróbálta, többnyire jóízűen fogyasztotta a nassolnivalót, de érthető módon azért a recept eléggé megosztja az embereket.

  Ön megkóstolná a McFlurry-t rösztivel?

  • 99
   Dehogy, már a gondolatától is felfordul a gyomrom!
  • 60
   Simán, szerintem passzolnának az ízek!
 • A hétvégén robbant a bulvárbomba, miszerint hűtlenség miatt válságba került Benjamin Millepied és Natalie Portman házassága. Állítólag a francia táncos-koreográfus egy 25 éves klímaaktivistával, Camille Étienne-nel folytatott viszonyt, most pedig, hogy kiderült az affér, minden követ igyekszik megmozgatni, hogy felesége megbocsásson neki.

  Bár a külföldi lapok különböző ismerősök beszámolóira hivatkozva arról írtak, Portmant nagyon megviselték a történtek, a színésznőről készült legfrissebb fotókon nem úgy tűnik, mintha épp egy válás szélén álló, magába forduló hölgyet látnánk. A Fekete hattyú sztárja egy párizsi focimeccsen járt vasárnap, ahol mosolyogva és nevetgélve volt látható – talán már meg is oldódott a kettejük közt lévő konfliktus?

 • Megvédte magát az egykori luxusfeleség.

  Kritika érte Polgár Tündét közösségi oldalán, miszerint valótlanul hivatkozik úrinőként magára, emiatt megosztott tartalmai is hiteltelenek. Mint ismert, a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője előszeretettel oszt meg etikett- vagy stílustanácsokat követőivel, legutóbb azonban a bírálatra is reagált.

  „Nem vagyok úrinő. Ezt a kommentet kaptam meg a minap, és teljes mértékben igaza van a hölgynek. Tényleg, a szó eredeti értelmében véve sem nemesi, sem arisztokrata származásom nincsen, szóval nem vagyok klasszikus úrinő, és nem is úgy élek” – kezdte Instagramra feltöltött videóját Polgár, szerinte viszont napjainkban nem is ettől lesz valaki az.

  „Illem, udvariasság, mások iránti tisztelet és jó modor. Számomra ezt jelenti úrinőnek lenni. Az a nő, aki már nem csak kizárólag a férfira támaszkodik, hanem képes önálló életet élni, önálló karriert építeni, de ha lehet, úgy, hogy ne menjen – mondjuk – a család rovására. Nem születtem úrinőnek, folyamatosan tanulok, képzem magam, hogy amennyire lehet, sikerüljön mindig illedelmesen, tisztelettudóan, megfelelően viselkednem” – fogalmazott az üzletasszony.

 • Már Instagramon is átírta a nevét.

  Vitézzé avatták Varga Viktort, számolt be róla az énekes Instagram-oldalán. Varga nemcsak vitézi „oklevelét”, de egy, a ceremónián készült videót is mutatott követőinek.

  „Olyan megtiszteltetésben lett részem, amit álmomban sem gondoltam volna. Vitézzé avattak az 1956-os Vitézi Lovagrend főkapitánya, @dr.sasslaszlo a rend tagjai jelenlétében a Szent Flórián-templomban Budapesten, 2023. 06. 03-án. Végig eksztatikus élményben volt részem, de mikor a Vitézzé avatlak! / Hazámat szolgálom! mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhítat lett úrrá rajtam” – kezdte bejegyzését a zenész, aki szerint most kiemelten fontos feladata lesz, hogy a magyarsággal, a nemzeti identitással és a hagyományainkkal foglalkozzon.

  „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kisérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak, tudtom nélkül” – fogalmazott Varga.

Rovatok