Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Sztárban sztár leszek! fináléjában mesélt az őt ért megtiszteltetésről.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, Ózd díszpolgára lett pénteken Majka. Az ünnepségről egy családi fotót is feltöltött a rapper, de természetesen nem úszta meg, hogy Till Attila rákérdezzen a dologra a Sztárban sztár leszek! fináléjában. Egy poénos megjegyzéssel fordult az ítészhez:

    „Azt akartam kérdezni Majkusz, hogy mennyibe kerül ez mostanság? 3, 4, vagy 450, mennyi ez a díszpolgárság?” – csipkelődött a műsorvezető, de persze Majkát sem kellett félteni, visszakézből rávágta, hogy nincs arra annyi pénze, hogy megfizesse. Ezután komolyan is beszélt a megtiszteltetéséről.

    „Sokkal meghatóbb volt, mint gondoltam. Azt hittem, hogy ez is egy olyan díjátadó lesz, amin már, nem nagyképűségből, voltam egy párszor, és átvettem díjakat. Ott ültek az életemből az emberek, az az igazság, hogy először díszpintynek készültem, aztán díszpolgár lett belőlem. Sokkal meghatóbb volt, egyszer-kétszer így bepárásodott a szemem. Az az igazság, hogy nem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat" – vallotta be a rapper, társai és a stúdió pedig nagy tapssal gratuláltak neki.

Rovatok