Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az utóbbi években elsősorban családjára koncentrál az énekesnő.

    Bayer Friderika nevét 1994-ben egy csapásra ismerte meg nem csak Magyarország-, de egész Európa is, hiszen ő képviselte (máig a legnagyobb sikerrel) országunkat a dublini Eurovíziós Dalfesztiválon. A Kinek mondjam el vétkeimet? című szám előadója azonban egy ideje eltűnt a nyilvánosság fürkésző szeme elől – mint most a Palikék Világa by Manna műsorban elárulta, elég lett számára a hirtelen jött hírnévből. Utolsó nagykkoncertjét 18 évvel ezelőtt, 2007-ben adta:

    „Akkor éreztem úgy, hogy valahogy minden ismétlődik, nem tudtam, hogy mi inspirálna. Akkor jött a 18 hónapos kicsi fiam, akire nagyon vártunk, akit örökbe fogadtunk. Innentől kezdve kész, nálam minden elszakadt, én csak anyuka akartam lenni, és ezeket az éveket erre használtam, hogy ezt az ösztönös dolgot kiéljem” – mesélte az énekesnő, hozzátéve: nem volt bennük félelem férjével az örökbefogadással kapcsolatban.

    „Mire eljutottam 10 év után oda, hogy végre van egy 18 hónapos gyermek a kezemben, úgy voltam már, hogy nem. 10 év volt a várakozásunk, mert azt gondoltuk, hogy nekem is lesz spontán kisbabám, de ez nem történt meg. Amikor elindítottuk a procedúrát, fél évre rá lett Krisztofer.”   

    Bayer aztán Palik László kérdésére elárulta, Kikót másik két gyermek követte, akiket szintén örökbefogadtak. Fiai most 18 és 12-, lánya 7 éves, azt pedig kifejezetten utálja, hogy még ha túlságosan elismerően is, de megkülönböztetik őket, amiért így váltak szülővé.

    Nekünk így van gyerekünk. Semmi extra nincs benne, nem a pocakomban volt, de így van gyerekem és ugyanazokon a folyamatokon megyünk át, mint azok a gyerekek, akik a vér szerinti szüleikkel vannak.”

  • A ValóVilág idei évadában egyedüli szülőként költözött be VV Giada, aki, mint már bemutatkozóvideójából kiderült, egy négyéves kisfiú egyedülálló és főállású édesanyja. A 21 éves fiatal eddig próbálta tartani magát, és bár már a feladást is fontolgatta gyengébb pillanataiban, összességében viszonylag keveset mesélt a műsorban gyermekéről. A legutóbbi buliban azonban eltört nála a mécses.

    „Kinti dolgok miatt sírtam. Megindított az egyik zene, amikor ölelkeztünk mindannyian, arr emlékszem, hogy már a mosiban ülök és beszélek a fiamhoz. Kibeszéltem magamat így a levegőben, neki üzenve, úgymond, hátha átmegy így telepatikusan” – mesélte a riportszobában Giada, aki gyermeke jövőjét szeretné biztosítani a valóságshow főnyereményéből.

    Remélem, hogy jól vagy, remélem, hogy meg tudod nekem bocsátani, hogy megint a TV-be jöttem! Csak te tartod bennem a lelket! Mindennél jobban szeretlek!

    – szipogta a mosószobában kuporogva a villalakó, akit aztán társai próbáltak vígasztalni.

  • A műsort visszanézve jött rá, inkább a természetes megjelenést szeretné preferálni.

    Ahogy arról az Index is írt, komoly elhatározásra jutott a Next Top Model Hungary egyik versenyzője a műsor végeztével. Alföldy Anna, miután viszontlátta magát a tévében, úgy döntött, búcsút int műszempilláinak és szájfeltöltésének, leszámolva ezzel saját elmondása szerint "kacsaszerűvé" vált ajkaival.

    „Emiatt jött az elhatározás, hogy jobb lenne a természetes vonalra visszatérni, ezért felkerestem egy doktornőt, hogy találjunk erre megoldást” – mesélte akkor a modell-jelölt, aki elsődleges félelmei ellenére el is kezdte az ehhez szükséges beavatkozásokat. Pár hét elteltével pedig már látszik is az eredmény, amit Instagram oldalán, tapasztalatai megosztása mellett egy előtte-utána fotóval is megmutatott követőinek.

    A posztot ide kattintva lehet megtekinteni.

  • Nagyon várják már a legkisebb családtagot.

    Hatalmas a boldogság Katherine Schwarzenegger és Chris Pratték családjában, amely hamarosan új taggal bővül:

    az írónő harmadik közös gyermekükkel várandós.

    A gólyahírről egy, a sztárpárhoz közelálló forrás mesélt először a People magazinnak, ám azt egyelőre nem tudni, mikor érkezik Arnold Schwarzenegger legkisebb unokája, ahogy a baba neme sem ismert még. 

    Prattnak előző feleségétől, Anna Faristől született egy fia is, Jack, aki már 11 éves, Schwarzeneggerrel közös lányaik, Lyla Maria és Eloise Christina pedig már három- és kétévesek.

Rovatok