Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színésznő az áttetsző szettjével Cher 1972-es, ikonikus megjelenését idézte meg.

    A minap tartották a Rock & Roll Hírességek Csarnoka 2024-es beiktatási ceremóniáját Clevelandben, melynek keretein belül zenei legendák kapnak elismerést, köztük a 78 éves énekesnő, Cher is, aki előtt Zendaya a ruhájával is tisztelgett az eseményen. Az Eufória és a Dűne sztárjának öltözéke ugyanis kísértetiesen hasonlított az énekesnő 1972-ben viselt, Bob Mackie tervező által készített, aranyozott, áttetsző ruhájához.

    A 28 éves színésznőn látható rafinált kivágású öltözék egy vintage darab szintén Bob Mackie tervezőtől, mégpedig annak 2001-es „Foreign Intrigue” kollekciójából. Zendaya a hatást tovább fokozta a hajával: kiegyenesített, hosszú frizuráját szintén Cher stílusa ihlette.

    Az eseményről Dua Lipa is megosztott néhány felvételt az Instagramon, akivel Cher énekelt is a beiktatási ceremónián.

    (via Marie Claire)

  • Az énekes nem csupán a sztárboxos győzelmével, hanem a szerelmi botrányával is nagy port kavart.

    Varga Viktor vasárnap este, Sztárbox 8. versenynapján Sánta Lacival mérkőzött meg férfi könnyűsúly kategóriában. A meccset végül egyhangú pontozással a vitézzé avatott énekes nyerte meg, aki már a bevonulást sem bízta a véletlenre: kackiás bajusszal, sujtásos boksznadrágban és mellényben, valamint gitárral a kezében jelent meg, miután a párhuzamos világok uraként konferálták fel. Varga a győzelemnek köszönhetően az RTL bokszversenyének szuperdöntőjébe jutott.

    Ha akarta, ha nem, a Csillag születik felfedezettje a mérkőzést követő perceket is izgalmassá tette, mégpedig egy kisebb szerelmi botránnyal. Mint ismert, az énekes a Sztárboxra való felkészülése elején, azaz hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy párkapcsolat helyett inkább szeretne maximálisan az edzésekre koncentrálni, amit elmondása szerint akkori párja, Zsembera Liliána – akivel megnyerték a TV2 Párharc című műsorát – el is fogadott. A Madách Színház táncművésze és az énekes négy év után szakítottak.

    „Lili megértette, hogy a boksz most prioritást élvez az életemben, és ha az ember valamit komolyan vesz, akkor nem fér bele semmi más. De jóban vagyunk. Hogy az élet mit hoz, azt magam sem tudom. Egy biztos, továbbra sem fogok kapkodni. Ráérek a nősülés és a családalapítás témakörén majd 40 után gondolkodni” – szögezte le kapcsolata felfüggesztésekor Varga, akinek exe mégis ott volt vasárnap este, hogy az énekesnek szurkoljon.

    Zsembera egy ismeretlen szőke nő mellett izgult az énekesért, aki a két nőhöz oda is rohant a mérkőzést követően, ám miután Zsemberát megölelte, a szőke hölgyet csókolta szájon. Varga ezzel megbántotta Zsemberát, aki rögtön távozott is a helyszínről – írja a story.hu. A történtekről fotók is készültek, ezek ide kattintva érhetők el.

    Varga Viktor azzal, hogy legyőzte Sánta Lacit, a november 3-i szuperdöntőbe jutott, ahol Sárközi Ákos lesz az ellenfele. Azonban nem csupán Varga Viktor az, akinek van miért izgulnia, hanem exének, Zsembera Liliánának is, aki jelentkezett a konkurens csatornán futó Megasztárba. A 29 éves nő két-három éve komolyabban foglalkozik énekléssel, a tehetségkutató zsűrije pedig tovább is juttatta a középdöntőbe.

    Zsembera a tehetségkutatóban való feltűnése kapcsán megszólalt a Borsnak, külön kitérve Vargával való kapcsolatára.

    Viktorral most nem vagyunk együtt, de jóban maradtunk, sokszor beszélünk. Meghagytam neki, hogy ha már ő a férfi, keressen ő, és ír is gyakran. Jelenleg nem működhetne köztünk egy párkapcsolat, hiszen ő nem hisz a monogámiában, ezt nekem nehéz elfogadni. Felismertük, hogy miért harcoljunk olyasmiért, ami nem megy. De szeretjük egymást, és nagyon fontos része az életemnek. Sokat tanultam tőle nyitottságról, arról, hogy merjek másokkal és mások előtt beszélni, az éneklésben is segített.

  • Megmutatták, mi maradt floridai házukból két hurrikán után. Mint mondják, teljesen padlóra kerültek – bár padlójuk sincsen, az utolsó betonig felszednek a munkások mindent.

    Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde legújabb vlogvideója a YouTube-on szívfacsaró képkockákon örökíti meg, hogy milyen károkat okozott a floridai Siesta Keyben található házukban az elmúlt hetek két hurrikánja, a Helene és a Milton hurrikán. A műkereskedő és neje a vlogban egyaránt megmutatja a kidőlt fákat, a megtépázott kerítéseket, a tönkrement bútorokat, berendezési tárgyakat és ruhákat, bár elmondásuk szerint nem az utóbb említett dolgok miatt fáj a szívük leginkább. 

    Sok minden hiányzik. Tényleg nem a tárgyak miatt sírnánk, bár azért Árpi az autók miatt egy kicsit sír

    – vallotta be Polgár Tünde, utalva arra, hogy mindent ki kellett dobniuk, beleértve a bútorokat, a ruháikat, cipőiket, autóikat pedig a sós víz tette tönkre. Polgár Árpád hozzátette, hajójukat is szervizbe kellett vinni, valamint az első, azaz a Helene hurrikán a kutyájuk kedvenc kókuszfáját is kitépte.

    Kanapéjukat például néhány telekkel arrébb találták meg, s nem kellett sok, hogy egy nagy fa a házukra dőljön. Polgárék nem tagadják: szívszorító látvány fogadta őket, amikor beléptek az ingatlanba.

    Polgár Árpád a gyökerestől kicsavart fát alulról is megmutatta a vlogban, mondván, mikor lát az ember ilyesmit, felesége azonban sikongatni kezdett, mert attól tartott, hogy ott kígyók bújtak meg.

    – Gyere már onnan, megőrültél? Kígyó lehet, meg minden! Könyörgök, gyere már ki onnan!

    – Cica, mikor van az embernek lehetősége megnézni egy gyökeret alulról?

    – Miért csinálod ezt? Elegem van abból, hogy folyton veszélybe sodrod magad! Gyere azonnal ki onnan! Tele van kígyóval, most komolyan!

    – Tünde, a gyökeret mikor látja alulról az ember?

    – Nem érdekel a k*rva gyökered, már bocsánat! Egyik hülye sem mászik be a fa alá!

    A kétlaki életet élő Polgár-házaspár az anyagi kárról is megszólalt a vlogban.

    Nincs mit szépíteni, oda az otthonunk. Nagy kárunk van, a lelki károk talán még keményebbek, de az anyagi is jelentős

    – jelentette ki Polgár Tünde.

  • Unalomig ismert tény, hogy a kisgyerekektől és a háziállatoktól távol kell tartani a könnyedén lenyelhető apróbb tárgyakat, ám nem csupán a csemeték és a kiskedvencek nyelnek le néha furcsa dolgokat. Legutóbb egy 39 éves amerikai nő mesélte el történetét az interneten, aki fáradtan, a zuhanyzáshoz való készülődés közben a maréknyi vitaminját bevéve véletlenül a gyémántgyűrűjét is lenyelte.

    Dannah McMichael és 45 éves férje, Randy, az egykori NFL-játékos nemrég Thaiföldön pihentek, ahol a nőt rendkívül megviselte az időeltolódás. Mielőtt megérkeztek volna Phuket városába, tettek egy kis kitérőt a Fülöp-szigetekre, ahol 11 és 2 éves fiaikat kitették rokonaiknál. 

    „Ennyi repülés után nagyon jetlages voltam. Egy étteremben vacsoráztunk, megittunk pár italt, majd a szállodába érve egyből zuhanyozni mentem. Készülődés közben a vitaminjaimat is bevettem vízzel, de meg sem néztem pontosan, mit kapok be. Fulladozni kezdtem – ekkor vettem észre, hogy a gyűrűm nincs meg. Egyből tudtam, hogy baj van. A párommal felforgattunk az egész szobát a gyűrűt keresve, de sehol sem találtuk meg. A férjem viccelődött is azzal, nem nyeltem-e le véletlen, ezért jobbnak láttuk keresni egy kórházat, ahol meg tudnak röntgenezni engem. Két napra rá sikerült találni egy klinikát, ahol volt erre lehetőség. Alig hittük el, mi történik! Annyira nevettünk” – mesélte a nő, hozzátéve, az orvosok megnyugtatták, hogy a gyűrű magától távozni fog. A gyémántgyűrű elő is került, s bár sokak számára visszataszítónak tűnhet, de McMichael újra hordja azt.

    (via Mirror)

Rovatok