Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Rácz Jenővel is beszélgetett a rá váró kihívásról.

    A napokban fény derült a következő Sztárbox férfi könnyűsúlyú csapatának névsorára. Itt találjuk többek közt Varga Viktor és Miller Dávid mellett Sárközi Ákost is, aki 47 évesen úgy mondott igent a felkérésre, hogy korábban sosem bokszolt előtte, így mindössze pár hónapja volt, hogy elsajátítsa a sport minden csínyját-bínját.

    „A felkészülés szempontjából biztosan jó lenne másfél-két év. Én sosem bokszoltam, ez az első találkozásom a sporttal” – kezdte a Michelin-csillagos séf, aki napi 3-4 edzéssel próbál a legjobb formába lendülni.

    Nekem készülnöm kell olyan szempontból is, hogy én vagyok a legidősebb a súlycsoportomban, fel kell vennem a kesztyűt a fiatalokkal.

    Sárközi ennek ellenére bizakodó, hiszen tavaly lelkes nézője volt a műsornak. Sőt, kollégája, egyben az előző döntős Rácz Jenő is biztosította őt arról, hatalmas élménynek néz elébe.

    „Kanapén ülve rohadt könnyű mondani, hogy milyen két percet a ringben lenni. Egyre jobban megismerve a helyzetet, azt kell mondanom, ez egy kemény sport” – idézte a férfi szavait a Blikk.

     

Rovatok