Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már élvezi a szingli életet, de nem lenne ellenére az ismerkedés.

    Schóbert Larának hosszú hónapokig tartott, mire fel tudta dolgozni legutóbbi kapcsolatát. Szekszárdi Tamással való szakítását nehezen viselte, hiszen mindent megtett annak érdekében, hogy a románc ne fusson zátonyra: még Kazincbarcikára is elköltözött, hogy a nála 10 évvel idősebb férfival lehessen, hiszen Szekszárdi ott futballozott. Ám amikor a focista Pécsre igazolt, Schóbert oda már nem követte.

    Az okleveles aerobik edző május óta erősíti a szinglik táborát, ám mostanra úgy érzi, készen áll egy új szerelemre. A feldolgozást állítása szerint a Sztárbox is segítette.

    Sikerült lezárnom a múltat. A boksz rengeteget segített benne. Abba menekültem és hát, jól is tettem. Megérte. Nyitott vagyok, bár ezentúl nagyon óvatos. Imádok ismerkedni új emberekkel, de ezt a jó szívemet, ami van, nehezen adom. Óvatosan

     – jelentette ki a közösségi oldalán a 21 éves influenszer, amikor a minap rajongói kérdésekre válaszolt. Korábban arról is őszintén mesélt, hogy önbecsülését a férfiak rombolták le az évek során.

    (via Bors)

  • 10 évre teljesen kivonta magát a showbizniszből. 

    Cameron Diaz az '90-es évektől fogva számít Hollywood egyik legnépszerűbb színésznőjének, 2014-ben azonban – sokak nagy megdöbbenésére – úgy döntött, visszavonul a színészettől. A maszk, a Keresd a nőt! és a Charlie angyalai című filmek sztárja úgy érezte, hátat kell fordítania a showbiznisznek, ám döntésének okairól sokáig nem nyilatkozott.

    Bár kétséges volt, hogy Diaz visszatér-e a színészethez, a Netflixre 2025 januárjában érkező Back in Action című filmre nem mondott mondani. A filmben, amelyet 2022-ben kezdtek el forgatni, Jamie Foxx lesz a partnere, de a hírek szerint a közelgő Shrek 5-ben is visszatér , mint Fiona eredeti hangja.

    Úgy éreztem, egyszerűen vissza kell vonulnom annak érdekében, hogy visszaszerezhessem a saját életemet. Tényleg nem érdekelt semmi más. Senki véleménye, senki sikere, senki ajánlata. Semmi sem tudta megváltoztatni a döntésemet, hogy gondoskodjak magamról, és felépítsem azt az életet, amit igazán szerettem volna. Ez tényleg így van: számomra az volt a lényeg, hogy felépítsem a családomat

    – fejtette ki a Variety-nek az 52 éves színésznő, aki 2015-ben ment hozzá Benji Maddenhez, a Good Charlotte amerikai együttes gitárosához. Béranya segítségével azóta két gyermeket vállaltak: lányuk, Raddix 2019 decemberében, fiuk, Cardinal 2024 márciusában született.

    (via Unilad)

  • Új kihívások után néz a színésznő.

    Lovas Rozi és férje, Horváth János Antal kisfia, Misa 2020 májusában, kislányuk, Izabella pedig 2022 februárjában született meg. A házaspár nemrég arról beszélt, hogy eddig várniuk kellett arra, hogy két gyermekük együtt tudjon játszani, azóta viszont nagyon összenőtt a két kicsi, Misa pedig remekel nagy testvérként.

    Most a színésznő a Storynak arról mesélt, hogyan hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletét és a munkáját szülőként. Mint fogalmazott, a gyermekei születése után megváltozott benne valami: már egyre kevésbé szeretett volna az elvárásoknak, illetve a kötöttségeknek megfelelni. Idővel ennek megfelelően változtatott is az életén.

    Sok mindent, fejezetet, kaput én magam zártam be... Ma már úgy gondolom, hogy amire nem vagyok kíváncsi, azzal fölösleges is foglalkozni. Viszont sok új ajtó nyílt ki, amin pedig nagyon is inspirálónak érzek belépni. Például most kezdjük el igazán beindítani a LOUPE Színházi Társulást Lengyel Tamással, Molnár Áronnal és a férjemmel, a Horváth János Antallal, amire rettentően büszke vagyok

    – mondta a színésznő, aki szerint rengeteg olyan probléma és társadalmilag fontos téma van, amiről a színház és a művészet nyelvén vagy azok segítségével beszélni kell.

  • Imádják a netezők a régi videót.

    Szinetár Dórát a jelek szerint a minap elkapta a nosztalgiahangulat, a közösségi oldalain ugyanis egy olyan videót osztott meg, amely 1990-ben, azaz 34 évvel ezelőtt készült róla. A színésznő 14 éves volt, amikor a Tánckar musicalben szerepelt.

    Az alábbi felvételen a Semmit című dalt adja elő, amely Marvin Hamlisch Nothing című alkotásának feldolgozása. A jelenetben Szinetár Dóra az édesanyjával, Hámori Ildikóval látható.

    Hát... ez sem ma volt... #apádanyádidejöjjön #régvolt #amikorénmégkislányvoltam

    írta az Instagramon a Jászai Mari-díjas színésznő, aki a Facebookon már így osztotta meg az emléket:

     A videó itt is megtekinthető:

Rovatok