Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kylie Jenner új szintre emelte az egyedi ruha fogalmát: a sminkmogul egy saját arcképével díszített Balmain estélyiben fotózkodott a párizsi divathét apropóján.

    A francia luxusmárka a most bemutatott új, különböző portrékkal és testrészek képével dekorált kollekcióját szabta teljesen személyre az ifjú milliárdos kedvéért, aki nem volt rest Instagram követőinek is megmutatni, hogy áll neki apró gyöngyökkel kirakott ruhája. A dupla-Kylie azonban nem mindenki tetszését nyerte el, sokan a ruha elsőre valóban zavarbaejtő kinézetét, míg mások magát az ötletet kritizálták.

    „Micsoda önimádó!”

    „Szerintem ez rémisztő.”

    „Franciául úgy mondjuk, ez közönséges”

    „A Balmain is csak addig volt jó, amíg a Kardashianoknak nem volt közük hozzá...”

    „Megmutatja a világnak, milyen szerény.”

    „A száj borzasztóan néz ki rajta, bocsi” – érkeztek a csípős hozzászólások.

     Mutatjuk a prototípusokat is:

  • Küldetésének érzi, hogy megvédje édesanyját.

    A családállítás-, illetve a generációról generációra öröklődő sérelmek kapcsán beszélgetett Ábel Anita egy szakértő társaságában Hunyadi Donatellával és Járai Kírával a Palikék Világa YouTube csatornán. A 23 éves énekművész elárulta, ő feladatának, küldetésének tartja, hogy megvédje Kiszel Tündét, így adva neki vissza azt a sok jót, amit kiskora óta kapott tőle.

    „Sokkal erősebb embernek gondolom magam, mint amilyen az édesanyám volt, sokkal jobban meg tudom magamat védeni” – kezdte a fiatal, hozzátéve: édesanyja és keresztanyja szerint is inkább anyai nagymamájára hasonlít a személyisége, tőle örökölhette keménységét.

    Most 23 éves fejjel azt érzem, hogy bár lehet, hogy még nem jutott feldolgozásra minden egyes impulzus, amit az édesanyám miatt kaptam kiskorom óta, viszont egyre jobban sikerül... Hála Istennek nagyon jó burkot tudott kialakítani édesanyám egész gyerekkoromba, amiben csak mi ketten voltunk. Amikor volt valami külső dolog a médiában, ami esetleg elég negatívra sikeredett sajnos, akkor leültünk, és elmagyarázta nekem úgy, mintha egy felnőtt emberrel beszélgetne. Talán ez az, amiért én meg tudtam érteni, hogy mit miért csinált.

    Mint mondta, szerencsére ő leginkább pozitív visszajelzéseket kap, de ha úgy adódik, nem fél kiállni igazáért.

    „Én sohasem magamat sajnálom, vagy érzem úgy, hogy én támadva vagyok-voltam. Én mindig édesanyámat, nem is sajnálom, mert nem sajnálatra méltó egyáltalán, hanem ezt a kialakult helyzetet sajnálom. Ha korábban születtem volna meg én biztos odaálltam volna és tettem volna valamit, hogy ez ne így legyen, mivel én vagyok az, aki meg tudja mondani, hogy mennyire egy frankó ember, jó édesanya, okos, erős nő, amit nem tudott kimutatni a médiában. Én talán tudatosan úgy élem az életemet, hogy ami benne nem volt meg, az bennem meglegyen.”

  • Váratlan jelenetnek lehettek a szemtanúi az X-Faktor szombati adásának nézői, személycsere történt ugyanis a mentorszékekben – ha csak átmenetileg is. Majka azután hagyta el az ítészek pultját, hogy egy pápateszéri jelentkező elsőre nem túl meggyőző produkciója után másodjára is dalra akart fakadni.

    „Kint a Pápai Jociéknak énekelhetsz egyet, majd ők eldöntik” – kezdte a rapper, a műsorvezető pedig ezt hallva előre sietett, hogy helyet cseréljen barátjával. 

    Menj ki, elmehetsz! Szervusz!” – vette át az énekes Majka székét, aki a ráadás szám erejéig Miller Dávid mellé menekült, táncosként azonban hamarosan újra a színpadon bukkant fel, hogy szofisztikáltan leterelje onnan az énekest.

  • Micsoda családfa!

    Instagram oldalán jelentette be a gólyahírt Frances Bean Cobain, miszerint szeptember közepén megszületett férjével, Riley Hawkkal első közös gyermekük. A kisfiú a Ronin Walker Cobain Hawk nevet kapta, 32 éves édesanyja pedig fotókat is mutatott róla követőinek.

    A Nirvana egykori frontemberének lánya, valamint Tony Hawk gördeszkás fia három éve alkotnak egy párt, és idén októberben ünneplik majd első házassági évfordulójukat. A baba érkezéséhez maga a sportoló is gratulált:

    A kedvenc unokám!

    – viccelődött az újdonsül nagypapa a hozzászólások között.

Rovatok