Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kiderült, miért tűnt el a nyilvánosságból.

    Július végén jelentette be a TV2, hogy már javában tart a Farm VIP legújabb évadának forgatása, amelyben hosszú idő után újra a képernyőn láthatjuk majd Lapite Oludayót, azaz Fekete Pákót. Mint a Storynak adott interjújából megtudhattuk, nehéz évek állnak mögötte, civil életre kellet berendezkedjen, hisz sehova sem hívták már szerepelni mostanáig.

    Igazából a média fordított hátat nekem. Egyidőben a csapból is én folytam, aztán hirtelen már nem kellettem senkinek. Lelkileg nagyon rosszul viseltem a mellőzöttséget, nem hívtak se fellépni, se szerepelni, és az anyagi tartalékaimat is teljesen feléltem. A barátaimhoz mentem át ebédelni, kétségbeesetten kerestem az emberek társaságát, de hiábavaló volt minden próbálkozás, egyre mélyebbre kerültem

    – magyarázta a lapnak Lapite, majd bevallotta, hogy végül a párja, Gyöngyi segítségével tudott kimászni a gödörből, akivel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg.

    Mint mondta, soha nem volt még ilyen hosszú párkapcsolata, de kedvese mindenben támogatja, útmutatással szolgál, és a legnehezebb időkben is mellette áll. Az említett hölgy egyébként általános iskolai tanítóként dolgozik, akit a showman egy barátja éttermében vendégeskedve ismert meg.

    Az egyik asztalhoz leült Gyöngyi egy férfival. Gondoltam, viccből odamegyek hozzájuk, kiadom magam pincérnek, és felveszem a rendelésüket. Így is tettem, majd annyira jól elbeszélgettem velük, hogy odaültem közéjük. Kiderült, hogy a pasi csupán Gyöngyi egyik jóbarátja, ráadásul az első randevúnkat is neki köszönhetem. Miután összebarátkoztunk, azt mondta, hogy szeretne adni nekem egy üveg tömörkényi pálinkát, de csak Gyöngyin keresztül tudja eljuttatni hozzám, mert ő nemsokára repül vissza Angliába. Ezután számot cseréltünk Gyöngyivel, majd azon kaptuk magunkat, hogy szinte mindennap beszélünk telefonon, végül a találkozót is összehoztuk

    – emlékezett vissza az egykori celeb, hozzátéve: az említett pálinka ugyan azóta sem került elő, ellenben „lett egy jó csaja, aki kihúzta a gödörből”.

    Fekete Pákó bevallása szerint párja volt az, aki ráébresztette arra, hogy a legnehezebb időkben sem szabad feladni, így elkezdett ismét dalokat írni és fellépésekre járni. Kedvesével már az is szóba jött, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

    Még az eljegyzésre sem került sor, de ami késik, nem múlik. Mivel érett, idősebb korunkban találkoztunk, így közös családalapítást nem terveztünk, nekem már van két nagyobb fiam az előző kapcsolataimból, az egyikük 15, másik 28 éves. De természetesen szeretnénk összeházasodni. Nigériában, tradicionális afrikai öltözetben szeretnénk összekötni az életünket, és a hagyományokhoz híven egy látnok is részt venne a szertartáson, aki beavat minket a jövőnkbe, és kézrátétellel megjósolja, hogy milyen közös élet vár ránk Gyöngyivel

    idézi a 24.hu Fekete Pákót.

  • Meglelte álmai munkáját.

    Alekosz korábbi barátnője, Varsányi Réka arról számolt be, hogy az élete teljesen új irányt vett, amióta közösen szerepeltek az Ázsia Expressz negyedik évadában. A kalandreality egykori versenyzője a futásban megtalálta szeretett mozgásformáját, és a megújulás jegyében szőke fürtjeit barnára cserélte. Most pedig úgy tűnik, hogy álmai munkáját is megtalálta: közel egy hónapja a Magyar Honvédségnél dolgozik.

    „Édesapám epilepsziás, és mellette megtanultam az ilyen helyzeteket kezelni, számomra ez természetes, nem ijesztenek meg az ilyen és ehhez hasonló krízishelyzetek. Talán emiatt akartam gyerekkoromban tűzoltó lenni, amiből aztán felnőtt koromra az lett az álmom, hogy a Magyar Honvédségnél szeretnék dolgozni. A Covid idején fogalmazódott ez meg bennem, és azóta dolgozom érte. Többek között ezért is szabadultam meg a pluszkilóimtól, hogy megfeleljek az alkalmasságin” – mesélte a kétgyermekes édesanya, aki egyelőre nem részletezte, milyen feladatot végez az állami szervezetnél.

    Varsányi természetesen örül a karrierlehetőségnek, hiszen elmondása szerint a tavalyi Ázsia Expresszben nem találta a helyét: „Kerestem, de nem nagyon sikerült találnom olyan munkát, ami valóban érdekelt. Dolgoztam postán, árufeltöltőként, a végén pedig még egy hamburgerezőben is. Most viszont végre azt csinálhatom, amit valóban szerettem volna” – jelentette ki.

    (via Blikk)

  • Felvállalta a véleményét vitás szituációkban is.

    Húzós időszakot tudhat maga mögött a ValMar duója, hisz karrierjükön túl a tévézés világában is kipróbálhatták magukat: míg Valkusz Milán az RTL X-Faktor, addig Marics Peti a TV2 Megasztár zsűriasztalánál foglal majd helyet. Utóbbi ráadásul egy rövid ideig vezethette a Zsákbamacskát, majd színészként is kipróbálhatta magát a Hogyan tudnék élni nélküled? című filmben. Kimondható tehát, hogy nem a pihenésről szólt eddig a fiatal énekes éve, aki rengeteg elfoglaltsága mellett csak napokat tudott pihenni, de az őszi időszakban sem lesz ez másként.

    A Megasztár legújabb évada 12 év után, vasárnap elstartol a TV2 képernyőjén. Marics a Hot! magazinnak adott interjújában elmondta, hogy úgy érzi, kiemelkedően jó a felhozatal, rengeteg tehetséget zárt már a szívébe. Emiatt azonban több nehéz döntéssel is szembe kellett néznie.

    Piszok erős a mezőny. Szerencsére többnyire megvolt az összhang a zsűriben, de azért nyilván előfordultak olyan helyzetek, amikor nem értettünk egyet. Alapvetően nem félek a kon­fron­tá­ció­tól, tehát elmondom a véleményemet. Viszont amikor már tíz perce ugyanazt boncolgatjuk, akkor előfordul, hogy kivonom magam a forgalomból

    – vallotta be az énekes, akinek ez a fajta viselkedés a mindennapjaiban is jellemző.

    „Az életben is ilyen vagyok: ha azt érzem, hogy valami nem korrekt, igazságtalan, vagy nagyon szembemegy a látásmódommal, akkor azt mindenképp jelzem. De ha nincs megértés, azzal nem tudok mit kezdeni” – idézte a Bors a ValMar-formáció tagját.

  • Az Élősködők rendezője tizenhatszor nyírja ki új sci-fijében a filmsztárt, aztán jön a bökkenő.

    Több mint 5 évvel az Élősködők bemutatója után, 2025. január 31-én debütál a film Oscar-díjas rendezőjének következő projektje, a Mickey 17. A sci-fihez most meg is jelent az első előzetes, ahol a főszereplő Robert Pattinsont elég sűrűn láthatjuk meghalni – szám szerint tizenhatszor.

    Karaktere, Mickey egy "feláldozható" űrhajós, akit nevéhez hűen nem félnek bevetni a rizikós küldetéseken, ha pedig nem éli túl, vagy csúnyán megsebesülne, elteszik láb alól, és nemes egyszerűséggel újat gyártanak belőle. A problémák akkor kezdődnek, amikor Mickey felfedezi, egy véletlennek köszönhetően egy másik alteregója is életben van, ez pedig nem csak neki nem szimpatikus, de a törvény is súlyosan bünteni.

    Bár a cselekményből akár egy sötét és nyomasztó film is kikerekedhetne, Pong Dzsunho a friss kedvcsináló alapján könnyed hangvételben dolgozta fel az eredeti, 2022-es Mickey7 című könyvet, így humoros jelenetekben sem fog szűkölködni a mozi. Mutatjuk is, mire lehet számítani:

Rovatok