Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hatalmas az öröm.

    Vasárnap este hivatalos közösségi oldalán jelentette be Logan Paul, népszerű amerikai youtuber, hogy barátnője, Nina Agdal világra hozta az első gyermeküket, egy kislányt, aki Esmé Agdal Paul nevet kapta. A 29 éves botrányhős, és színész-pankrátor két éve alkot egy párt a dán modellel, az eljegyzésre pedig tavaly júliusban került sor az olaszországi Comói-tónál. 

    A szerelmesek idén áprilisban adták hírül, hogy szülői örömök elé néznek, és mint kiderül, akkor Agdal már néhány hónapos várandós volt. Testvérének elsők között gratulált Jake Paul is, aki az utóbbi években bokszolónak állt, de szintén tartalomgyártóként szervezett magának hírnevet. Arról egyelőre még nincs hír, hogy a YouTube-sztár mikor szeretné összekötni az életét kedvesével, de vélhetően erre sem kell már sokat várni.

    via

  • Kielemezte a látottakat.

    A Sztárbox férfi középsúlyú mezőnyének ezüstérmese, Rácz Jenő és párja a vasárnapi bokszgálát ezúttal is a helyszínen izgulták végig, majd később a sztárséf Instagram-oldalán fejtette ki véleményét az összecsapásokról. Sárközi Ákos és Horváth Tamás meccsét például nagyon jónak találta.

    Tomit végig kísértem a felkészülésén, hiszen egy helyen edzünk. Láttam, hogy mekkora átalakuláson megy át, úgyhogy le a kalappal előtte! Ákosról nem is beszélve! Elképesztően nagyot villantott, nagyon felkészült volt. Mikor már mindkét srác teljesen elfogyott, kimerültek voltak, és más már feladta volna, akkor őket igazából a szívük vitte tovább. Szívvel-lélekkel harcoltak, elképesztően jó meccs volt

    Dér Heni és Sápi Vivien összecsapásról is pozitív véleménye volt a séfnek, és a legizgalmasabbnak azt tartotta, hogy „60 kiló felett már durrognak a pofonok a nőknél is a ring mellett”.

    A versenyen kívül egy gálamérkőzés erejéig feszült egymásnak Bárdosi Sándor és Árpa Attila, erről így vélekedett Rácz Jenő:

    Azt mondanám, hogy jó fej volt a Sanyi, hogy vigyázott az Attilára. Szerintem ez így volt jó, ebből nem lehetett többet kihozni, mert akkor nagy sérülés, vagy komoly probléma alakulhatott volna ki. Szerintem ez így volt fair. Tényleg a Sanyi menő volt, hogy vigyázott Attilára; Attila meg menő volt – meg egyben hülye is –, hogy kiállt egy olimpikon birkózó ellen.

    – fogalmazott derűsen a séf.

  • Az egykori exatlonos a TMZ-nek nyilatkozott részletesen a sérüléséről.

    Az Exatlon Hungary egykori Bajnoka, Szabó Franciska néhány évvel ezelőtt az Egyesült Államokban találta meg számításait, és Sheena Bathory művésznéven szerepel a Power Slap League nevű, amerikai pofonbajnokságban. A korábbi U23-as cselgáncs-Európa-bajnoknak nem is lehet oka panaszra, hiszen a világ egyik legeredményesebb Power Slap-versenyzőjének mondhatja magát; egyik ellenfelét például akkora maflással ütötte ki, hogy az ájultan esett össze.

    Szabónak azonban egy időre szünetet kell tartania az amerikai pofonbajnokságban, hiszen nemrégiben az egyik kemény edzése alkalmával megsérült: kiszakadt az egyik mellimplantátuma. A pofozkodásban világbajnok sportolót, aki már a fenékfeltöltésen is túl van, már megműtötték, de nem észlelte egyből a bajt: szervezetében erős gyulladás alakult ki, s bár több orvosnál megfordult, egyik sem találta meg annak okát. Végül egy MRI-vizsgálat segített kideríteni, hogy az egyik implantátum kiszakadt.

    Megkaptuk az eredményt, és a jobb oldali teljesen tönkrement. Másnap ki is vették őket. Szóval jelenleg mellek nélkül élek, nagyon lapos vagyok és másfél kilóval könnyebb

    – újságolta el a TMZ-nek a 32 éves sportoló, aki a történtek miatt úgy döntött: amíg küzdősportot űz, nem is kéri vissza a szilikont.

    Szabó nemrég Hajdú Péter műsorában adott választ arra, miért tartja fontosnak a szépészeti beavatkozásokat.

    Ezért a sok szépészeti beavatkozás, hogy azért ne úgy nézzek már ki, mint egy pasi! Ezért van a szám is mindig feltöltve, a nagyon hosszú szőke haj pedig nem kényelmes, ez póthaj. A melleimet is azért csináltattam meg, mert így ha tükörbe nézek, akkor egy nőt látok!

    (via 24.hu)

  • Világra jött a színésznő első gyermeke.

    Mint arról az Indexen is beszámoltunk, április végén jelentette be Sztarenki Dóra, hogy anyai örömök elé néz. A Mellékhatás színésznője akkor már a várandóssága 22. hetében járt, és az idő előrehaladtával csak néhányszor posztolt közösségi oldalán, így a rajongói azért nyomon követhették a babavárással járó átalakulását. Sztarenki 2022 szeptemberében kötött házasságot férjével, Fábián Zoltánnal, akivel most első gyermeküket köszönthették, a kis Ferkót.

    Akartam volna valami szép és nemes képet, amivel elmesélem, nem maradtam örökre terhes, de rájöttem, nem érdekel, úgysem az a valóság, hogy szép ruhában, laza sminkben vigyorgok a kertben. Egy hónapja megérkezett a fedélzetre Ferkó! A Honvéd kórházban látta meg a napvilágot, hihetetlenül csodálatos emberek között, akiknek örökre hálás leszek.

    – írta a színésznő a kisbabás fotója mellé, amely ide kattintva tekinthető meg.

Rovatok