Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jótékony célokra is fordítottak belőle.

    Múlt pénteken ért véget az Ázsia Expressz 5. évada, amelyet a műsor történetében először két nő, Sáfrány Emese és Béres Anett nyert meg. A barátnők a dicsőség mellett 15 millió forinttal gazdagodtak, a pénz sorsáról most a Meglepetés magazinnak meséltek.

    „Van egy fogyasztószalonom, ahová új gépeket vettem. És egy szegény családnak – akiket régóta támogatok – félmillió forintot adtam”– kezdte Béres, de hasonlóan cselekedett Sáfrány Emese is: elsősorban vállalkozására és jótékony célokra fordította 7,5 millió forintját.

    „Légtornászeszközöket és -kiegészítőket forgalmazó webáruházam van, feltöltöttem az árukészletet, én már felkészültem a karácsonyi rohamra. Ötszázezer forintot pedig átutaltam egy olyan alapítványnak, amely hátrányos helyzetű egyedülálló szülőket támogat. Egy őszi nyaralás azért még belefér: Anett-tel és Laky Zsuzsival Spanyolországba utazunk. Zsuzsit és a férjét, Gusztit nagyon szeretjük, a verseny alatt is korrektek voltak velünk. De Gusztit most itthon hagyjuk, és csak mi hárman, lányok vakációzunk” – idézte a sportolót a Story.

  • Tavaly Norbika, idén Lara bizonyított a Sztárboxban.

    A Sztárbox új évada is szóba került Istenes Bence Istenest című YouTube-műsorának legutóbbi adásában. A műsorvezető, valamint egyik beszélgetőtársa, Frohner Fecó tavaly ki is próbálhatta magát a ringben, súlycsoportjukban küzdött ifj. Schobert Norbert is. Idén a srác nővére, Lara húzta fel a bokszkesztyűt, hamarosan a döntőben mérkőzik majd meg Lolával a bajnoki címért. A testvérpár teljesítménye lenyűgözte Istenest, aminek hangot is adott.

    Az a család mentálisan tényleg ott van a topon. Ha Norbi idén elindult volna, megnyerte volna

    – kezdte, majd Pápai Joci gondolatára reagálva, miszerint Schoberték több műsorban is bizonyították már, hogy nagyon rendben van az értékrendjük, így felelt:

    „Én egyébként, őszintén, már egy kicsit sajnálom őket. Azért sajnálom a gyerekeket, mert szerintem annyi olyan dolog szakad rájuk, amit nem is érdemelnének meg, a szüleik miatt. Meg nekik tízszer annyit kell bizonyítaniuk, és ezzel a teherrel élni nagyon-nagyon nehéz lehet” – idézte a műsorvezető szavait a 24.hu.

  • Felébredt a füstszagra az énekesnő, ez volt a nagy szerencséje.

    Szombat hajnalban szokatlan dologra ébredt Völgyi Zsuzsi, füstszag terjengett ugyanis a hálószobájában. Hiába kereste, eleinte nem találta a szag forrását, de amikor vissza akart feküdni ágyába, észrevette, hogy lyukas lett a lepedője.

    „Nagyon vigyázzatok! Éjszaka az ágyban maradt töltőn a telefonom, és hajnalban égett szagra ébredtem. A töltő csatlakozója olyan szinten melegedett fel, hogy kiégette a lepedőt, mintha egy csikket nyomtak volna el az ágyon. Teljesen le vagyok sokkolódva!” – figyelmeztette követőit később Facebook-bejegyzésében Völgyi, aki a Bors kérdésére elárulta, ugyan nem eredeti töltője volt, ezután biztosan lecseréli azt.

    „Itthon vásárolt eszközt használok, nem valami internetes áruház gagyi termékét, így joggal bízhattam benne, hogy biztonságos a használata. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna!

    Visszagondolva, egy hajszálon múlt az életünk. Ha nem ébredek meg ösztönösen a füstszagra, akkor nagyon nagy baj is történhetett volna.

    Érdekes, hogy nem is gondoltam semmi rosszra, hogy a telefonom ott van mellettem az ágyban…” – mesélte az énekesnő, hozzátéve: mostantól csak az éjjeliszekrényén tölti mobilját, és mindig kihúz majd mindent, mielőtt elmenne otthonról.

    Mindenkinek azt javaslom, hogy hasonlóan cselekedjenek, mert a baj tényleg megvan egy perc alatt…

  • Elkerekedett a színésznő szeme, amikor Sebestyén emlegetni kezdte volt férjét.

    A Nyerő Páros hétfő este indult, új évadában láthatják a nézők Balogh Edinát és Szabó Simont, akik egy évvel ezelőtt, szintén egy tévés realityben ismerkedtek meg. A szerelmesek szerint ha nem lettek volna összezárva hetekig, valószínűleg sosem találtak volna egymásra.

    „Nyilván ugye az ember nem ismerkedik egy családos nővel” – mesélte a színész az RTL kameráinak. Sebestyén Balázs rá is kérdezett Baloghnál előző házasságára, a Nyerő Páros beköltözését ugyanis rendhagyó módon ezúttal egy nosztalgikus Balázs Show előzte meg.

    „Mi már elváltunk, igen, rendeződtek a dolgok. Nem kellett nagyon megbékélnie a helyzettel, nem voltunk már jóban, a kapcsolatunk inkább a gyerekekről szólt csak és kizárólag.”

    Hallgassuk meg akkor, hogy ő mit mond erről! Mégiscsak egy Balázs Show-ba jöttetek, nézzük meg, hívjuk be csak egy pillanatra, hogy áldását adja erre a párra, és sok sikert kívánjon nektek a játékba! Érkezik Krisztián, induljon a fal!

    – vette vissza a szót a házigazda, aki volt férjének felkonferálásával gyorsan lefagyasztotta a mosolyt a színésznő arcáról. Persze aztán kiderült, Sebestyén csak viccelt, amin Szabó Simon jót derült, párját azonban kissé leverte a víz. 

Rovatok