Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A ValMar duó tagja jó kapcsolatot ápol az énekesnővel.

    Már javában zajlanak az előválogatók a Megasztár legújabb évadéban, amely népszerű tehetségkutatóról ezúttal az egyik zsűritag, Marics Peti mesélt a TV2 kamerájának. Szóba jött rögtön a legelején, hogy látszólag remek kapcsolatot ápol egyik zsűritársával, Rúzsa Magdival.

    A Magdit nagyon szeretem amúgy, mind emberileg, meg piszkálni is. Mindkettő nekem egy nagyon jó program

    – mondta ValMar énekese, aki szerint jól működik a kémia a zsűritagok közt.

    Tök jól működünk egymással. Amikor kell, azokban a pillanatokban tök jól elő tudjuk venni a szigort, meg a korrektséget ezzel párhuzamosan. Tehát jól idomulunk a helyzetekhez, én azt mondom.

    Marics arról is beszélt, hogy nem esik nehezére kimondani az őszinte véleményét egy-egy produkcióról, de a középdöntők miatt viszont aggódik, hiszen sokkal nagyobb lesz rajtuk a nyomás. Hozzátette, nagyon erős a mezőny, ezért egyre nehezebb döntések várnak majd rá, de végül csak győztes lehet.

  • Az énekes exe ezúttal dalra fakad a tehetségkutatóban.

    Közel négy év után véget ért Varga Viktor és Zsembera Liliána kapcsolata idén júliusban. Bár a szerelmesek két évvel ezelőtt még a TV2 Párharc című reality-jét is megnyerték, kapcsolatuk mégsem állta ki az idő próbáját. A vészjósló jelek márciusban kezdődtek, amikor a szerelmesek összes közös fotója eltűnt a közösségi oldalakról, pedig korábban rendszeresen posztoltak.

    Akkor a táncosnő elárulta, hogy a több hónapja tartó nehézségeiket nem tudták megoldani az énekessel, de jó viszonyban váltak el, szakításukat nem konfliktus, hanem eltérő jövőképeik miatt hozták meg. Zsembera most viszont sokak meglepetésére a Megasztár válogatóján tűnik fel a következő epizódban. Marics Peti egyből ki is szúrta, hogy ismerős számára a lány, aki az előzetes alapján egy energikus produkcióval készült.

  • Szeretne sikeres befektető lenni.

    A TV2 újra képernyőre tűzte a Kőgazdag fiatalok című realityt, amelyben tehetős fiatalok hétköznapjaiba kapunk betekintést. A műsor egyik visszatérője, Tuvic Aleksandra a Ripostnak adott interjút, melyben érdekes módon arról beszélt, hogy közel a harminchoz szeretne megkomolyodni, és felhagyott a pénzszórással.

    Jelenleg nincs olyan nagyobb tárgy, amire vágynék. Mindenem megvan. Belegondolva, régen vásároltam magamnak igazán drága holmit. Cipőt is már legalább egy vagy két hónapja nem vettem... Az utóbbi időben rájöttem, hogy nem annyira fontos egy nyolcvanadik cipő. Inkább utazásra költök, és befektetésen gondolkozom.

    – mondta a lapnak a fiatal szőkeség, aki 28 évesen szeretne megkomolyodni, és elérkezettnek látta az idejét, hogy passzív bevételről gondoskodjon.

    Mint kiderült, a TV2-s reality második évadának forgatásán azonban még nem volt ilyen megfontolt, és csak úgy szórta a pénzt. A fiatalok persze a hatalmas bulikról sem mondtak le az idei szezonban, hiszen rögtön Kőgazdag Aurél luxus születésnapi partijával kezdődött a műsor.

    „A barátaim hozzám hasonló anyagi helyzetben vannak, általában összedobjuk a buli végén a fogyasztás árát. Azért a számológépet nem vesszük elő, ha mondjuk kijön egy százezres számla, mindenki belead valamennyit. De ha férfiak is vannak a társasában, akkor alap, hogy ők fizetnek. Olivérrel is sokat lógunk együtt, akkor sem merül fel, hogy nekem kéne fizetnem” – utalt a Kőgazdag fiatalok másik szereplőjére, PSG Oglira.

  • Árpa Attila teljesítményével viszont elégedett volt.

    A Sztárbox ötödik élő adásában egy versenyen kívüli gálamérkőzés erejéig feszült egymásnak Bárdosi Sándor és Árpa Attila, amely gigászi összecsapásból végül a birkózó jött ki győztesen, de a színész ezzel együtt is derekasan helytállt. Most Boráros Gábor kevert harcművész is véleményt mondott a Sztárboxról, egyúttal pedig jobbulást kívánt Noszály Sándornak, akiről kiderült, hogy nem folytatja a versenyt.

    Boráros közösségi oldalán megragadta az alkalmat, hogy véleményezze Bárdosi-Árpa meccsét is, amiről a következő gondolatokat osztott meg:

    Úgy gondolom, nem csak én, hogy csalódás volt kicsit Sanyi részéről, mert én is többet vártam volna tőle, mint sokan mások. Árpa Attila előtt le a kalappal, hogy állta sarat, de Sanyikát lehet, nem kellett volna szorítóba küldeni, mert úgy tűnik, a boksz nem az ő sportja. Úgyhogy maradni kéne talán a birkózásnál, vagy pedig az edzősködésnél

    – mondta videójában az MMA-harcos.

Rovatok