Index Vakbarát Hírportál

Balotelli megmutatta az álomautóját

2013.07.04. 14:30

Amikor vége a futballbajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Eladták Kokorint az Anzsi Mahacskalának, tizenkilenc millió eurót kaptak érte, pontosan ugyanannyit, amennyiért megvették a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst. Kokorin tíz góllal zárta az előző szezont a Dinamo Moszkvában.

  • "Mamma mia!"

    Írta twitterére Mario Balotelli csütörtök délután, a lent látható fénykép kíséretében. A képen egy Lancia Delta S4-es látható, a nyolcvanas évek legendás raliautója. Lehet, hogy neki készül, ha már a terepszínű Bentley-től megvált.

  • „Nem fogom megváltoztatni a kutyám nevét, különben Messi nem figyelne rám annyira."

    Poénkodott a Real Madrid új igazolása, aki egyébként az előző kutyáját Figónak hívta.

  • Az angol Express and Star információ szerint a Real Madrid, a PSG, a Machester City és a Chelsea korábbi francia válogatott csatára csütörtök délután tárgyal a West Bromwich Albion képviselőivel. A 34 Anelka a Juventusban fejezte be az előző szezont, oda a kínai Shenhua csapatától érkezett kölcsönbe.

  • Volt már ma szó Alvaro Negredóról, de a Sky Italy szerint a Citynek a romás Osvaldo is kell, ma tárgyalhatnak az ügyében, húszmillió lehet a vételár.

  • „2014. január 12-26. között Dániában kerül sor a férfi kézilabda Európa-bajnokságra. A részvételt kiharcoló magyar válogatott a B-csoportban sorrendben a vb-címvédő Spanyolországgal, majd Izlanddal és Norvégiával mérkőzik a torna első szakaszában. Az Európa-bajnokságra már kaphatóak a jegyek 325 és 425 dán koronás áron (1 dán koron = kb. 40 forint) az Európa-bajnokság honlapján."

    Tájékoztat a magyar kéziszövetség honlapja. A válogatott első meccse január 12-én lesz a spanyolok ellen.

  • A wimbledoni tenisztornán ma a nők játszanak, a legjobb négy között Marion Bartoli Kirsten Flipkensszel,  aztán Sabine Lisicki Agnieszka Radwanskával játszik.

  • Délelőtt még arról írtunk, hogy a Manchester City vinné a Sevilla-csatárt, az angol lapok szerint már a Tottenham is beszállt a versenybe, ők is meg akarják szerezni a Real-nevelést.

  • Alig indult el a Tour de France mezőnye Aix-en-Provance-ból, máris rengeteg bringás állt meg az út szélén, hogy elvégezze a dolgát. Később, éles versenyhelyzetben erre már nem biztos, hogy lesz idejük. A Cofidisből Maté vállalkozott szökésre rögtön a rajt után.

  • Az MLSZ versenybizottsága elfogadta hét NB III.-as csapat (Bölcskei SE, Cigándi SE,  Mosonmagyaróvári TE, Létavértes SC ’97, Monori SE, Nyírbátori FC, Rákosmenti KSK) nevezését, ezzel teljessé vált a harmadosztály 2013-14-es mezőnye.

  • A korábbi válogatott magyar védő, Bodor Boldizsár szerződést köt a holland NAC Bredával, ahol próbajátékon vett részt, írja az NSO. Bodor futballozott már Hollandiában, hét szezont játszott a Rodában.

  • Aix-en-Provence-ból kezdik a mai 176,5 km-es szakaszt, lesz benne egy sprint és egy negyedik kategóriás hegy is.

  • „Klubunk hétfőn kezdi el árulni a Maccabi Tel-Aviv elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre szóló belépőket az ETO Park Bevásárlóközpontban található ETO Shopban. Jegyet bérleteseinknek nem kell venni, hiszen számukra ez a találkozó ajándék, a bérletükkel azzal be tudnak majd jönni".

    Írta honlapján a Győri ETO FC. A magyar bajnok ellenfelénél Paulo Sousa, a Videoton volt edzője irányít.

  • Ancsin Katalin bejutott az 51 kilósok elődöntőjébe, ezzel már biztosan érmes a Keszthelyen zajló európai uniós női ökölvívó-bajnokságon. A szerda késő esti programban Ancsin a finn Sallamari Hannonen ellen lépett ringbe, és 2:1-re győzött.

  • A spanyol Sport szerint a katalánok ezzel az ajánlattal puhítanák meg a Manchester Unitedet, hogy adják el nekik csatárukat. Más kérdés, hogy az angoloknak nem igazán van szükségük a spanyol csatárra.

  • A holland sajtó szerint a 21 éves Jeffrey Bruma mégsem csatlakozhat a PSV-hez. A két csapat már mindenben megegyezett, ám a hátvédnél az orvosi vizsgálatok szívproblémákat fedeztek fel.

  • A Marca szerint Sandro Rosell az egyik főszponzoruk, a Qatar Foundationön keresztül próbál majd meg nyomást gyakorolni a katari tulajdonban lévő PSG-re, hogy adják el nekik Thiago Silvát.

    A brazil hátvéd 32 millió euróért válthat klubot, de Lauren Blanc PSG-edző azt mondta, ő úgy számol, marad a játékos.

  • Pénteken, a 29. Honvéd-kupán több kiemelkedő magyar atlétára és edzőre is emlékeznek a kiváló közép- és hosszútávfutó Iharos Sándorról elnevezett pályán. Iharos emlékversenyt is kapott. Aki jobb időt fut az 1955-ben felállított 3:40,80-as világcsúcsánál, az ötvenezer forintot kaphat.

    A férfi 1500 mellett még 21 számban versenyezhetnek még az atléták.

  • Bolíviában a legsúlyosabb a Neymar-mánia, a helyi La Razon szerint az újszülöttek húsz százalékát a 21 éves brazil sztár után nevezik el, aki a nyártól a Barcelona játékosa.

    „Arra számítunk, hogy 17 év múlva szinte az összes felnőtt férfit Neymarnak fognak hívni, mert most ez a divat" - idézett a lap egy szakavatott anyakönyvvezetőt.

  • „Úgy gondolom, Márkus Tibor mellett nagyon jól meg fogja állni a helyét és nagy erősítése lesz csapatunknak. Ami a keretünk gerincét illeti, Tarczy Pál, Lannert Bence, Lisztes Krisztián, Márkus Tibor, Kincses Péter, Pandur Péter és ifj. Nyilas Elek is Soroksár-játékosok maradnak."

    Idézi a rangado.hu a Soroksár szakmai igazgatóját, a Grashoppers rémét, Szűcs Mihályt.

  • A várható kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem rendezik meg szombaton a 31. Balaton-átúszást, melyet a jövő szombatra halasztottak.

    A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a siófoki obszervatórium meteorológusainak szakmai előrejelzése szerint Révfülöp és Balatonboglár térségében szombaton és vasárnap is "záporra, zivatarra hajló idő várható, erős, 35-45 km/órás széllel".

    A szervezőbizottság a Balatoni Vízirendészet vezetésének egyetértésével döntött a halasztás mellett. Így az új időpont július 13-a. (MTI)

  • Minden idők majdnem legnagyobb Real Madrid-csatára, Alfredo Di Stéfano ma 87 éves. Azért csak majdnem a legnagyobb, mert Puskással szerepeltek együtt (53-64-ig a Realban, utána még két évet az Espanyolban játszott), így számunkra nem kérdés, ki az örökös legnagyobb, de a "Szőke Nyíl" így is minden tiszteletet megérdemel.

  • „Ma 59 éve vívta a magyar futballválogatott a második világbajnoki döntőjét. Az 1938-as franciaországi vb-hez hasonlóan 1954-ben, a svájci Bernben is ezüstérmet szerzett a nemzeti tizenegyünk".

    Emlékezett meg az NSZK ellen 3-2-re elvesztett vb-döntőről Puskás Ferenc Facebook-oldala.

  • Claudio Pizarro a következő szezon végéig meghosszabbította a szerződését a Bajnokok Ligája-győztes Bayern Münchennél. "Meggyőződésem, hogy újabb kiváló év vár ránk együtt" - mondta a perui, aki a Bundesliga történetének legeredményesebb külföldi játékosa.

    A 34 éves csatár 281 bajnokin 112 gólt szerzett a bajorok színeiben.

  • Az idei nyáron tizedszer rendezik meg a "Mozdulj Balaton!" elnevezésű szabadidősport-rendezvénysorozatot a balatoni strandokon. Július 6-tól augusztus 17-ig szombatonként kispályás fociban, strandröplabdában, strandkézilabdában, tollaslabdában, lábteniszben, pétanque-ban, valamint a vízben űzhető sportágakban lesz lehetőség versenyek szervezésére.

    A szervezők 36 helyszínen, 16 Veszprém, öt Zala és 15 Somogy megyei strandon várják szombatonként 13 órától a sportolni vágyókat. A programsorozat augusztus 25-én, vasárnap a hagyományokhoz híven Vonyarcvashegyen zárul.

  • Phil Neville után a 39 éves Ryan Giggs is csatlakozik David Moyes edzői stábjához, azonban 64-szeres walesi válogatott középpályás még nem hagy fel a játékkal, a pályán és az edzői stábban is csapata segítségére lesz. Giggs márciusban hosszabbított egy évre a Manchester Uniteddel, ahol 1990 óta összesen 941 mérkőzésen lépett eddig pályára.

  • Három játékossal, köztük a válogatott Triscsuk Krisztinával és Klivinyi Kingával erősödött a Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő érdi női kézilabdacsapat kerete. A Szabó Edina irányította ÉTV-Érd a bajnokság 2012/2013-as szezonjában a harmadik helyen végzett, ám még merészebb terveik vannak.

    "A célunkat elértük, de újabb nagy terveket szövögetünk, amelyekben nagyon számítunk az új játékosokra is. Schatzl Nadine, Klivinyi Kinga és Triscsuk Krisztina komoly erősítést jelent - idézte a klub közleménye Szabót, aki csapatával szeptember 14-én a svájci LK Zuggal mérkőzik meg a BL-selejtezőben, és ha győz, másnap a Ferencvárossal, vagy a horvát Lokomotiva Zagrebbel találkozik a főtáblára kerülésért.

    A 27 éves, orosz származású Triscsuk és a 21 éves Klivinyi egyformán tagja volt a tavalyi Európa-bajnokságon harmadik magyar válogatottnak. Előbbi Fehérvárról, utóbbi Vácról szerződött Érdre. A harmadik szerzemény, a mindössze 19 éves Schatzl Veszprémből érkezett.

  • Az egykori Liverpool- és Lazio-játékos kiesett az angol élvonalból a Queen's Park Rangersszel, kölcsönben az orosz élvonalba került, a Kuban Krasznodar támadója lesz egy évig.

  • A Barcelonánál már tényleg arra készülnek, hogy Thiago a Manchester Unitedbe igazol, levágták az új mez reklámkampányának csoportképéről, ahogy az látható egy spanyol lapban.

  • Állítólag még több mint kétszáz órát kellene ledolgoznia büntetéséből Angliában, amit azért kapott, mert jogsi nélkül vezetett, de a Juventus friss igazolása inkább egy argentin tévéműsorban táncolt családjával.

Rovatok