Index Vakbarát Hírportál

Görbiczék elájultak Guardioláéktól

2013.08.12. 11:43

Ez történt a sporthétfőn.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A bajnoki címvédő otthon kapott ki a hétvégén a Ferencvárostól. Az MLSZ.hu összeállításából kiderült, rég volt már ilyen rossz szezonkezdetük.

    A Győri ETO három forduló után még nyeretlen. Hasonló rossz szériája legutóbb tíz éve, 2003 nyarán volt példa a klub életében.

  • Írja a német Kicket a magyar válogatott csatárról, aki csereként beállva egyenlített a Schalkéban, ő állította be a 3-3-as végeredményt a vasárnap délutáni bajnokin.

    Megemlítik, hogy volt egy hatalmas helyzete is a meccs hajrájában, de közeli fejesét bravúrral védte Adler.

  • "Mostantól nagyon várom már a 200 métert. Semmit nem ígérhetek, de ahogy mindig, mindent bele fogok adni. Remélem, a körülmények is segítenek majd"

    Fogalmazott vasárnap este Bolt, aki elárulta, hogy a 100-as döntőben meglepte a hirtelen jött eső. (MTI)

  • A Genk–Standard Liége bajnokin a liégiek fiatal játékosának, Ezekielnek mindössze kilenc másodperc kellett a gólhoz. A mérkőzést 2-0-ra nyerte a Standard.

  • Hosszú Katinka bevételi rekordokat is döntöget

    Újabb rekordokkal és az ezekkel járó húszezer dollárral lett gazdagabb Hosszú Katinka. A világbajnok vegyesspecialista a hét elején az eindhoveni rövid pályás Vk- versenyen négy világcsúcsot ért el, majd vasárnap a berlini viadalon is ott folytatta, ahol Hollandiában abbahagyta, így már több mint hetvenezer dollárt (kb. 15,5 millió Ft) gyűjtött össze a pénzdíjakból.

    Írja a Blikk.

  • Vasárnap este rendezték a Dinamo Bukarest–Steaua Bukarest román bajnoki rangadót, ahol nem bírtak magukkal a huligánok, a két tábor a stadionban csapott össze. Sokáig püfölték és dobálták egymást, amíg a rohamrendőrök rendet tudtak rakni, de a hagulat ezután is feszült volt, a rendőrök is kaptak. A meccset a Steaua nyerte 2-1-re.

  • A Barca által kinézett Liverpool-védő hozzátartozói nyilatkoztak a Daily Mailnak, azt mondták, a játékos örömmel igazolna a katalánokhoz, akik viszont eddig nem léptek az ügyben.

  • Az Arsenal-menedzser állítólag hetvenmillió fonthat költhet el a nyáron, állítja a Daily Telegraph, igaz, arról már több angol lap is írt, hogy Wengernek nagyobb összeget biztosítottak a megfelelő erősítésekre.

    Állítólag ötvenmillió lenne az Arsenal következő ajánlata, de állítólag Wayne Rooney neve is felmerült ismét.

  • A Barcelona nem úszta meg sérülés nélkül az ázsiai túrát, a klub honlapja azt írja, Cesc Fabregasnak meghúzódott az egyik bokaszalagja, így nem tud elutazno a válogatottal az Ecuador elleni mérkőzésre.

  • A múlt heti, montreali tornán győztes spanyol Rafael Nadal megelőzte honfitársát, David Ferrert, és feljött a harmadik helyre a férfi teniszezők világranglistáján.

    A hétfőn kiadott legfrissebb rangsort továbbra is a szerb Novak Djokovic vezeti a brit Andy Murray előtt.

    A legjobb magyar - a versenyeket szervező ATP honlapja alapján - Fucsovics Márton, aki két helyet rontva jelenleg a 237.
    Férfi tenisz-világranglista 
    --------------------------------------------------------------
    1.  (1.) Novak Djokovic (szerb) 11 400 pont
    2.  (2.) Andy Murray (brit) 8610
    3.  (4.) Rafael Nadal (spanyol) 7860
    4.  (3.) David Ferrer (spanyol) 7130
    5.  (5.) Roger Federer (svájci) 5515

    (MTI)

  • Ezüstérmet szerzett a magyar válogatott a dániai U19-es női kézilabda Európa-bajnokságon, miután a döntőben vereséget szenvedett Oroszországtól.

    A kézi.hu beszámolója szerint Hajdu János csapata az első negyedórában még tartotta a lépést ellenfélével, ám végül az orosz együttes magabiztosan, nyolc góllal győzött. A döntő végeredménye: 36-28.

  • Elhunyt az olimpiai bajnok Temes Judit

    „Fiától kaptuk a kegyetlen hírt, életének 83. évében elhunyt Dr. Temes Judit olimpiai bajnok úszó" - tudatta Facebook-oldalán a Magyar Úszó Szövetség augusztus 11-én késő éjjel. Temes 1930. október 10-én született.


  • Az Independent úgy tudja, a Manchester United is beszáll a Gareth Bale-ért folytatott versenybe, miután a Spursnak állítólag elege van a Real Madridból, és abból, hogy nem tudnak megegyezni.

    A lap szerint azért is akarja a United megszerezni a walesi szélsőt, mert a nyáron nem igazoltak húzónevet, és Wayne Rooney is távozhat a klubtól.

  • Babos feljött a 90. helyre a világranglistán

     

    A múlt heti, szucsoui tornán elődöntős Babos Tímea hat helyet javított, és jelenleg a 90. a női teniszezők világranglistáján.

  • Jason Dufner nyerte a profi golfozók idei negyedik, egyben utolsó nagy, úgynevezett major tornáját, a New York állambeli Rochesterben rendezett PGA Championshipet.

    A 36 éves amerikai játékos pályafutása során először diadalmaskodott major-versenyen, és a sikeréért 1,445 millió dollárt (320,8 millió forintot) kapott.

    Dufner 270 ütéssel végzett az élen, a második, szintén amerikai Jim Furyk 272-vel, míg a harmadik svéd Henrik Stensen 273-mal zárt. A világranglistát vezető Tiger Woods a csalódást keltő 40. helyen végzett.

    (MTI)

Rovatok