Index Vakbarát Hírportál

Az ARENA4 élőben közvetíti Szoboszlaiék bajnokijait

2020. szeptember 4., péntek 11:30

Az ARENA4 sportcsatorna megszerezte az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság közvetítési jogait, így Szoboszlai Dominiket hétről hétre láthatjuk a képernyőn – értesült az Index.

Az ARENA4 – amely idén nyáron megszerezte a Sport Televíziótól a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) közvetítési jogait – újabb bajnoksággal bővítette kínálatát: az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból mérkőzéseit is itt láthatják ezentúl a magyar sportkedvelők.

Mindez azt jelenti, hogy hétről hétre figyelemmel követhetjük a válogatottban is remeklő Szoboszlai Dominik teljesítményét.

A Magyarországon teljes körűen augusztus elseje óta elérhető sportcsatorna az NFL mellett az egyetemi amerikaiftuball-liga (NCAA), az MMA Bellator-gálák, a MotoGP, az IndyCar, az NHL, a skót Premier League, az angol másodosztályú bajnokság (Championship) és a francia férfi kézilabda-bajnokság közvetítési jogának megszerzésével indult útjára. 

Ehhez a portfólióhoz csatlakozik az osztrák bajnokság: a – Törökország ellen bombagólt szerző – Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Red Bull Salzburg bajnokijait hétről hétre műsorára tűzi, és emellett további mérkőzéseket is közvetítet a ligából – erősítette meg a csatorna az Indexnek.

Az osztrák Bundesliga jövő héten rajtol, az első fordulóban a címvédő Salzburg vasárnap 17 órakor a legutóbbi idényben bronzérmes Wolfsberger AC vendége lesz.

Rovatok