Index Vakbarát Hírportál

Leállt a Facebook, a Tottenham sztárja a feleségével ismerkedett

2021. október 5., kedd 13:10

Magyar idő szerint hétfő késő délután elérhetetlenné vált a Facebook és a tulajdonában lévő többi közösségi média platform, így az Instagram, a Messenger és a WhatsApp is. 

A közösségimédia-felületek csaknem hét óra kényszerszünet után váltak újra elérhetővé, mely idő alatt a sportvilág sztárjai is bajban voltak, hogy mégis mihez kezdjenek szabadidejükben. 

Az egyik leghumorosabbra a Tottenham sztárja, Lucas Moura vette a figurát. Az egyetlen elérhető közösségi felületen, a Twitteren posztolt a leállás óráiban, melyben arról ír, hogy jobban megismerkedik így a feleségével. 

A WhatsApp és az Instagram leállásával felszabadult egy kis időm, így beszélgettem a feleségemmel. Rendkívül kedves személyiségnek tűnik

– írta a brazil labdarúgó a Twitteren. 

Bleacher Report különleges képekkel ünnepelte az Instagram visszatérését, melyen a futballvilág legnagyobb sztárjai láthatók, ahogy „visszaszabadulnak” telefonjaikra. 

A Paris Saint-Germain sztárja, Neymar Jr. is a Twitteren posztolt, ahol Mark Zuckerberget, a Facebook vezérét is megemlíti.  

Csak Zuckerberg és az én hétvégém alakult rosszul, vagy valaki másé is? 

– tette fel a szellemes kérdést a brazil sztár.

Neymar bejegyzésének előzménye, hogy kiadós pofonba szaladt bele csapatával a hévégén a Rennes otthonában, ahol hatalmas meglepetésre 2–0-ra kikapott a PSG. 

Mindenki legnagyobb megkönnyebbülésére a világ leglátogatottabb közösségimédia-felületei már hiba nélkül működnek. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok