Index Vakbarát Hírportál

Ragadozó rohangált a lelátón az Újpest stadionjában

2022. október 1., szombat 16:52

Az Újpest a Kisvárdát látta vendégül szombaton a labdarúgó NB I 9. fordulójában. A mérkőzés előtt egy róka tűnt fel a Szusza Ferenc Stadionban, aki a kezdőrúgást már nem várta meg.

A találkozót végül a hazai csapat nyerte meg 4–0-ra. A szaladgáló rókáról videó is készült.

Az újpestiek már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, és háromgólos előnyre tettek szert, a fordulás után pedig megadták a kegyelemdöfést. A vendégek végül kilenc emberrel fejezték be a mérkőzést.

Az Újpest a győzelmével feljött a tabella 8. helyére, a Kisvárda pedig a 3. helyen áll.

Nemrég Szekszárdon készült videó az utcán ugráló kengururól. Később kiderült, hogy nem is egy, hanem mindjárt két kenguru szökött meg a gazdájától. A felvételen látható kenguru feltehetőleg egy Bennett-kenguru, amely Tasmánia egész területén és Ausztrália délkeleti partsávján, az eukaliptuszerdőkben és a bozótos területeken fordul elő – írja a teol.hu.

Júliusban Csepelen láttak egy kengurut. A rendőrök öt-hat kilométeren keresztül követték a rúgólábú erszényest, mire be tudták terelni egy olyan helyre, ahonnan már nem tudott menekülni, és sérülés nélkül tudták „intézkedés alá vonni”.

Márciusban pedig elkóborolt pingvint fogtak be a zuglói rendőrök és a velük közös szolgálatot ellátó zuglói polgárőrök. Az elkóborolt állatot a járőrök és a polgárőrök épségben előállították lakóhelyére, és átadták a Fővárosi Állat- és Növénykert dolgozóinak.

Rovatok