Index Vakbarát Hírportál

Lionel Messi döntése a Barcelona jövőjét is befolyásolja

2023. március 24., péntek 07:16

Az FC Barcelona labdarúgója, a világ- és Európa-bajnok Sergio Busquets jövőbeli terveit korábbi csapattársa, Lionel Messi döntéseire alapozza, írja a Goal.com a Daily Mail információira hivatkozva.

A veterán középpályást állítólag szeretné megtartani a katalán klub, de Sergio Busquets egyelőre kivár a szerződéshosszabbítás aláírásával, ugyanis a hírek szerint megvárja, milyen döntést hoz Lionel Messi a jövőjéről, mielőtt újabb évre elkötelezné magát a Barcelonával.

Sergio Busquets jó barátságot ápol Lionel Messivel, és a Mundo Deportivo című spanyol lap szerint a Barca játékosa eldöntötte, hogy karrierje utolsó éveiben az argentin világbajnok támadóval szeretne egy csapatban játszani.

Korábban arról számoltak be, hogy Sergio Busquets visszautasította a Cristiano Ronaldót is foglalkoztató Al-Naszr évi 17 millió fontos fizetési ajánlatát. Sajtóhírek szerint mindkét játékost szeretné szerződtetni David Beckham csapata, az MLS-ben szereplő Inter Miami.

De amennyiben a Barcelona le tudja igazolni Messit – miután legyűrte a pénzügyi fair play okozta aggályokat –, Sergio Busquets akár a fizetéscsökkentésbe is belemenne, hogy maradhasson Katalóniában, írja a Goal.

Rovatok