Index Vakbarát Hírportál

Messi édesapja kiakadt a hazugságok miatt

2023. március 18., szombat 20:01

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi édesapja és egyben ügynöke, Jorge Messi a közösségi médiában fakadt ki a fiát érintő, utóbbi napokban megjelent hazug pletykák miatt.

Messi szerződése a nyáron lejár klubjával, a Paris Saint-Germainnel, jövője pedig egyelőre kérdéses. 

Egyes híresztelések szerint 600 millió eurós álomfizetésel csábítja a szaúdi Al-Hilal, ezt azonban Jorge Messi ideges hangvételű Instagram-sztoriban cáfolta.

Ahogyan azt is, hogy az argentin támadó a pénteki edzésen összeveszett volna Christophe Galtier vezetőedzővel, valamint azt is hazugságnak nevezte, hogy combsérülése lenne Messinek.

Mikor fejezitek be végre a folyamatos hazudozást? Hol vannak a bizonyítékok? Ja, sehol, mert minden csak kitaláció... Ne érdekeljen senkit, hány szirénával posztolnak ilyeneket, semmit ne higgyetek el! A nevünkkel akarnak még több követőt szerezni, de nem tűrjük tovább a kamuhíreket!

– fogalmazott a posztban Jorge Messi.

Korábban a spanyol Marca nyomán beszámoltunk arról, hogy Lionel Messi édesapját nemrég Szaúd-Arábia fővárosában látták – és a rossz nyelvek szerint valószínűleg nem nyaralni ment a sivatagi királyság fővárosába.

Rovatok