Index Vakbarát Hírportál

Szurkolói különjáratot indít a Wizz Air Bulgáriába

2023. október 18., szerda 17:08

A Wizz Air légitársaság bejelentette, hogy két különjáratot indít a magyar futballválogatott szurkolói számára a labdarúgó Európa-bajnokság következő, Szófiában tartott selejtezője alkalmából. A járatokra a jegyár 49 900 forint.

A november 16-i sporteseményen a házigazda Bulgáriával mérkőzik meg Magyarország. A különjáratok, amelyeket a légitársaság a legmodernebb, Airbus A321neo repülőgépekkel üzemeltet, a futballmeccset követően haza is hozza a szurkolókat – olvasható a légitársaság közleményében.

A magyar futballválogatott számára a következő selejtező valódi fordulatot jelenthet, hiszen itt már az is eldőlhet, kijut-e a csapat a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságra. Akik a helyszínen támogatnák a hazai válogatottat, már megvehetik jegyüket a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül.

Örülünk, hogy ezzel a különjárattal mi is hozzájárulhatunk a magyar válogatott támogatásához. A szurkolóknak a meccshez igazított menetrendet kínálunk, így kényelmesen tudjuk elrepíteni őket a mérkőzésre, és bízunk benne, hogy egy nagyszerű eredményt követően hozhatjuk majd őket haza

– mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs menedzsere.

Az alábbi járatokkal készül a Wizz Air:

A járatokra a jegyár 49 900 forint.

A szófiai meccsnek nagy jelentősége lesz, ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott, bár már kétgólos hátrányban is volt Litvánia vendégeként, végül azonban döntetlenre mentette a találkozót.

Azonban ezzel egyelőre nem biztosította be Európa-bajnoki részvételét Marco Rossi csapata, de ha Bulgáriában nyerünk, akkor ott vagyunk az EB-n. 

Rovatok