Index Vakbarát Hírportál

Teniszlabdának sem volt hely, de megcsinálták a TD-t

2016.11.29. 13:44

Rettentő fontos meccset nyert meg a hétfő esti rangadón a Green Bay Packers, köszönhetően annak, hogy Aaron Rodgers és Devante Adams nagyon egymásra talált, és két gyors touchdownt összehozva hamar elhúztak az Eaglestől.

A második Rodgers-Adams TD egészen művészire sikerült, legalábbis az irányító a lehető legkisebb helyen varázsolta oda Adamsnek a labdát: hiába védekezett Nolan Carroll rettentő szorosan Adamsen, átcsúszott a labda a kezei között, így az elkapó touchdownt szerzett.

Ne maradjon le semmiről!

Rodgers egyébként a szezonban az első irányító lett, aki 300 passzolt yard fölé jutott az Eagles ellen. De nem is ez volt a legérdekesebb, ami a meccsen történt vele, hanem az, amikor rövid időre eltűnt egy titokzatos sátorban a pálya szélén. Egykori csapattársa, a jelenleg szerződés nélkül álló AJ Hawk gyorsan jelentette is, hogy a sátort leginkább két céllal tartják ott: vagy pisilni tudnak itt a játékosok anélkül, hogy az öltözőig kellene menniük, vagy kényes helyen található sérüléseket tudnak megnézeti az orvosi személyzettel.

Rodgers a meccs után tisztázta is, mi volt a gond: a combját kellett újrakötözni, és nem szerette volna a kamerák előtt letolni a nadrágját.

A Packers 27-13-ra nyert, ezzel 5-6-ra javította a mérlegét, de még mindig elég messze áll a rájátszástól, hiszen csak a tizedikek a főcsoportjukban.



Rovatok