Index Vakbarát Hírportál

Keresés

55 találat az Indexről, és a környékéről.

2017. január 21., 15:33

14 éve minden róluk szól, most összecsapnak

Peyton Manning visszavonulásával két irányító maradt az AFC csúcsán, persze, hogy ők játszanak a döntőért. Az NFC Ryan-Rodgers párharca is történelmi lesz.

2014. október 1., 11:30

Itt az új omaha: mit jelent Rodgers a szívós mozdulata?

Aaron Rodgers szívós mozdulata az idei szezon omaházása, mindenki tudni akarja, mi ez az egész, és mit is jelent valójában.  A Green Bay Packers-irányító már a múlt szezonban is használta a kézmozdulatot játékhíváskor, két hete, a Jets elleni meccsen megint előkerült a dolog, ahogy a Bears ellen is a hétvégén, úgyhogy a napokban egy interjúban meg is kérdezték tőle, mit jelent.  Az ESPN-es Jason Wilde rádióműsorában azzal a magyarázattal állt elő, hogy az egész valójában a Smoking Jay Cutler tumbleroldal miatt van, ami már évek óta termeli a mémeket.

2014. szeptember 29., 12:25

Goodell szánalmas harca az imázsáért

Roger Goodell családon belüli erőszak ellen hirdetett harca már most szánalmas PR-kampány miközben a háttérben ezerrel zajlanak a vizsgálatok. Nem azzal van a baj, hogy a családon belüli erőszak ellen akar tenni, ennek már régóta neki kellett volna kezdeni. A hétvégén egy családon belüli erőszak áldozataival foglalkozó szervezetnél járt az NFL-komisszár, a háromórás vizitről az AP hírügynökség és több sportoldal is lehozta a közleményt, ebben ilyen mondatok vannak, hogy "a komisszár megkönnyezte, amikor az áldozatok meséltek neki, milyen szörnyűségeken mennek át", és "a szervezet vezetője érzelmektől sem mentes beszélgetést folytatott Goodell-lel".

2014. szeptember 25., 14:08

Az ember, aki 200. veresége elé néz, de élvezi

Mack Brown a múlt szezon után fejezte be edzői munkájának legfontosabb korszakát a Texas Longhorsnál, melynek csúcspontja az volt, hogy a csapattal nemzeti bajnokságot nyert 2006-ban.

2014. szeptember 23., 18:18

Na ilyen pontszerzést se láttunk még

Az amerikai Dell Rapids középiskolás csapat elég egyoldalú meccset játszott a hétvégén a Milbank ellen, már 37-0-ra vezettek, amikor egy touchdown után jöhetett az extra pontért a rúgás.  Ez sikerült feledhetetlenre: a snap és a rúgás sem volt jó, de az ellenfél így sem tudott blokkolni, ráadásul az egyik játékos sisakján megpattant a labda, onnan pattant végül a léc fölé.

2014. szeptember 21., 12:20

Végre, végre! Broncos-Seahawks

Miközben az NFL-közélet a héten egyfajta Howard Stern showba fordult, újabb botrányokkal borzolva a szabad, őszinte és még csak véletlenül sem (nem) képmutató amerikai kedélyeket, mi nem szűnünk meg tovaégni a vágytól, hogy ugyan, kizárólag focizzanak már kedves kültelki barátaink. Már csak azért is, mert a múlt heti második kör nem várt, további meglepetésekkel szolgált, így meglehetősen talányos, és még az átlagon felül is izgalmas a 2014-es szezonkezdet. Természetesen mindenki a tavalyi döntő visszavágójára kíváncsi leginkább, még az is, aki mindkét csapatot utálja.

Rovatok