Index Vakbarát Hírportál

Megvan, hol folytatja Tom Brady!

brady
2022.05.10. 16:51
A Fox Sports bejelentette, hogy pályafutása végeztével Tom Brady a csatorna szakkommentátoraként továbbra is kapcsolatban marad az NFL világával.

A hétszeres Super Bowl-győztes irányító év elején jelentette be, hogy felhagy a profi játékkal, de alig negyven nappal később meggondolta magát, és jelezte, mégis folytatja.

Ez viszont épp elég volt arra, hogy felkeltse a Fox érdeklődését, hogy megszerezze az új idény kezdetén már 45 éves irányítót a csapatába – már persze csak azután, hogy a Tampa Bay játékosa végleg szögre akasztja a sisakját.

Örömmel jelentjük be, hogy játékos-pályafutásának befejeztével a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady rögvest csatlakozik a Fox Sportshoz vezető szakkommentátorként

– jelezte kedden az amerikai csatorna.

A hírek szerint ezért busásan meg is fizetik, tíz év alatt 375 millió dollárt kap a csatornától!

Tom Brady ugyancsak Twitteren reagált. Rendkívül izgatott a lehetőség miatt, ugyanakkor még rengeteg befejezetlen ügye van a futballpályán.

Hír még a ligával kapcsolatban, hogy továbbra is csepegnek az infók az új idény menetrendjéről. Azt már megtudtuk, mikor jönnek Tom Bradyék Münchenbe, illetve hogy mik lesznek a londoni párosítások, most pedig már azzal is képbe kerültünk, mit nézhetünk karácsonykor 22.30-kor:

a Super Bowl-győztes Los Angeles Rams Russell Wilson új csapatát, a Denver Broncost fogadja december 25-én.

A teljes menetrendet péntek hajnalban ismertetik, a legérdekesebb párharcokról külön cikkel jelentkezünk majd.

(Borítókép:  Mike Ehrmann / Getty Images)



Rovatok