Index Vakbarát Hírportál

A meccs, aminek a jegyeire 2 perc alatt másfél millióan jelentkeztek be

2023.06.27. 16:05
Továbbra is NFL-lázban ég Európa, nem egészen negyedóra alatt elkapkodták a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság idei első frankfurti meccsére a jegyeket.

A Patrick Mahomes vezette címvédő Kansas City Chiefs és a szélvészgyors elkapók által hajtott Miami Dolphins ütközetét november 5-én rendezik meg a Deutsche Bank Parkban lévő Waldstadionban, a találkozóra 51 500-an látogathatnak ki.

Aki tavaly próbált az első németországi rendezésű NFL-meccsre jegyet venni, az tudhatta, hogy hatalmas érdeklődés várható, hiszen az azóta már visszavonult Tom Brady vezette Tampa Bay Buccaeneers Seattle Seahawks elleni meccsére  több mint 700 ezer jegyigénylés érkezett.  És aki nem állt sorba rögvest a kilövés pillanatában, az hoppon maradt.

Most még erre is sikerült rárakni egy lapáttal, akadt olyan Miami-szurkoló, aki arról osztott meg képet, hogy két perccel a nyitást követően már csak az 1 420 587. hely jutott neki a sorban.

Ezek után aligha meglepő, hogy a belépőket negyedóra alatt elkapkodták, és viszonteladói oldalakon már eredeti áruk többszöröséért kínálják a felesleges tiketteket.

A 2023-as idényben amúgy még egy frankfurti, valamint három londoni meccsre látogathatnak ki a legkönnyebben az európai szurkolók.



Rovatok