Index Vakbarát Hírportál

Autóbalesetben meghalt a fiatal, tehetséges sportoló

2024.07.06. 19:51
A tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings újonc cornerbackje, Khyree Jackson autóbalesetben meghalt, közölte a marylandi állami rendőrség. Jackson mindössze 24 éves volt.

Jackson egy három autót érintő balesetben halt meg. Isaiah Hazel és Anthony Lytton Jr. – akik Jackson középiskolai csapattársai voltak – szintén meghaltak a balesetben, közölte a rendőrség.

A 23 éves Hazel a Marylandben és a Charlotte-ban, míg a 24 éves Lytton a Florida State-ben és a Penn State-ben játszott.

A rendőrség szerint Hazel egy Dodge Chargert vezetett, Jackson pedig az anyósülésen ült, amikor autójuk egy másik kocsival ütközött, amely nagy sebességgel próbált sávot váltani. A Charger lesodródott az útról, és több facsonknak ütközött, írja az ESPN.

A rendőrség szerint Jacksont és Hazelt a helyszínen halottnak nyilvánították. Lytton a kórházban halt bele a sérüléseibe.

A másik két autóban utazók közül senki sem sérült meg a balesetben. A nyomozók úgy vélik, hogy a balesetben szerepet játszhatott az alkohol, közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy a vádemelés folyamatban van.

A tehetségesnek tartott Jacksont a Vikings az idei játékosbörze negyedik körében választotta ki, és esélyesnek tartották arra, hogy védőoldalon bekerüljön a kezdőcsapatba.

Rovatok