Index Vakbarát Hírportál

Détári Lajos nem alkoholista

2010. november 4., csütörtök 14:15

A leváltott vecsési edző, Kántor Attila úgy véli, a szponzorok miatt váltották le, és gyerekkori barátját, egyben utódát, Détári Lajost masszív alkoholistának nevezte. Az elnök tiszteli Détárit és megvédi.

„A Détári Lajos mögött felsorakozó szponzorok nyomására lettem leváltva. Négy apuka áll Détári mögött, akiknek a fiai tudásuk alapján be sem férnek a csapatba. Szakmai munkáról pedig egyáltalán nem is tudok beszélni. Détári gyermekkori barátom, de ki kell mondanom, hogy masszív alkoholista, hét napból hat napon teljesen részeg” – mondta a Vecsés leváltott edzője, Kántor Attila az nb2.hu-nak.

A Vecsés a tizenharmadik áll a bajnokságban, Kántornak a hétvégi, kazincbarcikai vereség után kellett távoznia.

„Döme személyes jó barátom, a magam és a klub nevében is kikérem magamnak az ilyen kijelentéseket. Détári Lajos nem alkoholista, de mint minden ember egyes esetekben, társaságban, egy jó meccs közben megiszik pár sört. Ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs. Magam is szeretem a sört. Nyugodtan állíthatom, hogy nem alkoholista. Détári Lajos a szakma géniusza. A magyar labdarúgás ikonja, hatszoros világválogatott labdarúgó. Tisztelem, mint embert és játékost egyaránt” – mondta Földvári Tibor, a vecsési klubelnök.

Détáriról pár hete, a Vác-Vecsés meccsen - amikor még szakmai igazgató volt, állították, hogy részegen nézte végig, és össze is szólalkozott valakivel. Détári tagadta a vádakat, bár azt elismerte, hogy megivott egy sört.

Rovatok