Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák bombagóllal fejezte be

2015. május 30., szombat 15:05 | aznap frissítve

Az utolsó fordulót játszották az orosz futballbajnokságban és a Dinamo Moszkva 1-1-es döntetlent játszott az FK Krasznodarral. Ezzel a Dinamo a 4., a Krasznodar a 3. helyen végzett, mindkét csapat az Európa Ligában indulhat majd.

Azt, hogy a Dinamo Dzsudzsák Balázzsal, azt most még nem lehet tudni, a magyar válogatott középpályását már fél Európa topcsapataival összeboronálták, mivel az év végén jár le a szerződése, könnyen lehet, hogy valóban távozik Moszkvából a magyar futballista.

Mindenesetre Dzsudzsák egy elképesztő nagy bombagóllal tette emlékezetessé a könnyen lehet, hogy utolsó orosz bajnoki meccsét. Egy középre ívelést Kevin Kuranyi fejelt pontosan vissza, Dzsudzsák meg irtózatos erővel vágta a kapuba.

A magyar játékos a meccs után mindenféleképp csomagolni fog, hiszen hétfőtől már Dárdai Pál válogatottjában van jelenése, a magyar csapat a Litvánok elleni barátságos, majd a finnek elleni Eb-selejtezőre készül, természetesen a csapatkapitány Dzsudzsákkal.

Az orosz bajnok a Zenit lett, az FK Krasznodar ezzel a döntetlennel maradt le a második, Bajnokok Ligáját érő helyről, ahová az utolsó forduló eredményei alapján a CSZKA Moszkva került. A Torpedo Moszkva és az Arszenal Tula kiesett, a Rosztov és az Ural osztályozót játszik.

Rovatok