Index Vakbarát Hírportál

Király elmondta, mi változott Dárdainál

2015. június 13., szombat 22:23

Kilencvenötödször viselte a magyar válogatott mezét Király Gábor a finnek szombati legyőzésekor.

A Haladásba a nyáron visszatérő kapus 1998-ban mutatkozott be, elég közelről látta tehát, mi megy a nemzeti csapatnál az elmúlt 17 évben.

A Dunán így értékelt. „Az eredmény mellett gratulálok a fiúknak azért, mert elképesztő mennyiségű munkát végeztek az edzőtáborban. Mindig nagy kérdőjel volt, hogy szükség van-e, kellenek ezek a meccsek ilyen időpontban. Úgy hangolódtunk rá erre a meccsre most, hogy egy pillanatra sem engedtünk ki, egyszer sem vettünk vissza. A fáradtságunk a futómennyiségen nem érződött, mindenki tette a dolgát. Türelmesek voltunk, ez is volt a jelszónk, a legvégén pedig Stieber bevágta.”

Júniusban 2007 óta nem játszottunk meccset, mert alig tudtunk nyerni ebben az időszakban, ezért menekültünk az időpont elől a korábbi sorozatokban. Most viszont az UEFA kijelölte, hogy mindenképpen játszani kell.

"Felemelő érzés volt gólt lőni, főleg hogy ez három pontot ért. Csodálatos volt ebben a csapatban játszani. Amiért jöttünk, elvittük Helsinkiből. Nagyon remélem, hogy az ősszel ott folytatjuk, ahol most abbahagytuk és bár nem szabad egy meccsnél tovább előretekinteni, azt is remélem, hogy versenyben leszünk az Eb-részvételt jelentő első két helyért" - idézte az MTI a meccset eldöntő Stieber Zoltánt, aki a Hamburggal osztályozón maradt bent.

Rovatok